Danas počinje Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Poljoprivredni sajam, 88. po redu, biće otvoren danas, 18. septembra u Novom Sadu.
Danas počinje Poljoprivredni sajam u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Sajam će se održati uz dozvolu Kriznog štaba i poštovanje epidemioloških mera 
 
Na njemu će u narednih sedam dana nastupiti izlagači iz 17 zemalja.
 
Na otvorenim i zatvorenim sajamskim prostorima, u istom terminu, biće održani i 53. Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.
 
Uz predstavnike Češke Republike, koja je zemlja partner 88. Poljoprivrednog sajma, nastupiće i izlagači iz Italije, Holandije, Mađarske, Španije, Rusije i drugih država.
 
Predstojeće sajamske manifestacije moći će da posete vakcinisane i nevakcinisane osobe. Vakcinisani će prilikom ulaska pokazivati digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o vakcinaciji a oni koji nisu vakcinisani moći će da uđu u krug sajma uz potvrdu o preležanom kovidu, negativan PCR test ili negativan antigenski test.
 
Novosadski sajam obezbedio je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, brze antigenske testove koji su uračunati u cenu ulaznice. Testiranje će biti obavljeno prilikom ulaska u sajamski krug a ta procedura neće trajati duže od deset minuta.
 
Kapije Novosadskog sajma biće otvorene od 18. do 24. septembra od 9 do 19 časova. 
 
Pojedinačne ulaznice koštaju 600 dinara, a kolektivne 400 dinara. Za penzionere, decu od sedam do 12 godina, kao i za đake i studente u kolektivnim posetama karta košta 250 dinara.
 
Ceo program Sajma možete pogledati OVDE.
 
Takođe, tokom trajanja ove manifestacije, oko Novosadskog sajma će biti izmenjen režim naplate parkiranja, o čemu više na OVOM LINKU.

Teme

sajam
  • Vuk

    18.09.2021 21:12
    Sajam donosi profit i to je dozvoljeno i nema Corone.
  • NS

    18.09.2021 17:29
    DOKLE
    Da li ce ovaj grad preskociti koju manifestaciju u doba pandemije i koliko ljudi treba da bude zarazeno i umre da bi se stalo sa dogadjajima, manifestacijama, duvanjem jedno drugom za vrat? Uzas.
  • Nikola

    18.09.2021 12:43
    Korona fest? Ko li je samo nalozio da se masovno zarazimo? Hoce li i djake da vode da vide sajam?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti