Nenad Ivanišević, sekretar u Pokrajinskoj vladi, novi predsednik vojvođanskog odbora SDPS

Za predsednika Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), na redovnoj skupštini vojvođanskog ogranka stranke održanoj u Novom Sadu, izabran je Nenad Ivanišević.
Predsednik SDPS Rasim Ljajić rekao je na skupu koji je održan onlajn, da je "izborna skupština završetak samo prve faze procesa, u kojoj su formirani odbori u svim opštinama u Vojvodini", a da predstoji "druga faza", odnosno priprema za predstojeće izbore.
 
"Mi ne treba da budemo stranka društvenih mreža i da se na taj način zavaravamo, već da u razgovoru sa ljudima iznosimo naše planove i programe, ali i budemo strpljivi da saslušamo kritike i probleme građana. SDP Srbije mora da se pozicionira kao građanska stranka leve orijentacije, koja baštini ideje antifašizma, antinacionalizma i antipopulizma", zaključio je Ljajić.
 
Za potpredsednike vojvođanskog ogranka SDPS izabrani su Slobodan Veselinović, Nenad Grbić, Sladjana Šušnjar, Slavoljub Arsenijević, Milica Božić i Vinko Burnać. 
 
Novi predsednik Izvršnog odbora u Vojvodini je Milan Jarić, predsednica Foruma žena SDPS za Vojvodinu je Rajka Vujović, a novi sekretar Pokrajinskog odbora Dejan Panić.
 
Nenad Ivanišević je aktuelni pokrajinski sekretar za privredu i turizam u Pokrajinskoj vladi. 
 
Ovaj resor je raspodelom plena nakon izbora pripao SDPS-u. U istom sekretarijatu zaposleni su i Slavoljub Arsenijević i Milan Jarić, koji je na funkciju došao nakon smene u novosadskom Spensu.
  • Profa

    20.09.2021 10:22
    "Ovaj resor je raspodelom plena nakon izbora pripao SDPS-u". Nasa imovina, nase pare, to je njihov plen. Ne dajmo nasu imovinu partijskim lesinarima
  • Novosađanin

    20.09.2021 06:37
    Podrška gosp. Jariću
    Sve čestitke novoizabranom rukovodstvu Pokrajinskog odbora SDPS-a! Milan Jarić je stručan kadar i gospodin!!!
  • Y

    19.09.2021 15:58
    Bravo
    Samo kad je Milan Jaric dobio funkciju.Mora uvek da bude ,, nesto,, inace ce biti u depresiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti