FK Kabel reagovao zbog Slobe Snajpera i optužbi Novakovića: Podnećemo prijavu za svaku narednu laž

FK Kabel reagovao je zbog navoda šefa Narodne stranke u Novom Sadu Borislava Novakovića o povezanosti direktora ovog kluba, Slobodana Milutinovića Snajpera, sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem.
FK Kabel reagovao zbog Slobe Snajpera i optužbi Novakovića: Podnećemo prijavu za svaku narednu laž
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako se navodi u saopštenju, mesecima unazad Borislav Novaković "plasira laži zarad jeftinih političkih poena" pozivajući se na fotografiju koja je nastala još 2019. godine na prijemu u Gradskoj kući.
 
"Naš klub je kao osvajač titule u Srpskoj ligi Vojvodine napravio istorijski uspeh i posle skoro 20 godina plasirao se u Prvu ligu Srbije, čime su sportisti i rukovodstvo dobili čast i privilegiju da nas ugosti gradonačelnik Novog Sada sa svojim saradnicima", objašnjavaju u Kabelu.
 
Kako dodaju, ovakvim ispadima Novaković narušava ugled kluba i gradonačelnika Miloša Vučevića, za koga, navode, kao klub imaju samo reči hvale, jer je "mnogo pomogao na razvoju sporta u Novom Sadu", na čemu su mu zahvalni.
 
"Fudbalski klub Kabel više neće tolerisati laži i ispade gospodina Borislava Novakovića protiv našeg kluba i direktora Slobodana Milutinovića i za svaku narednu iznesenu laž podnećemo krivičnu prijavu", zaključuju u Kabelu.
 
Novaković je u ponedeljak na društvenim mrežama podelio fotografiju sa prijema u Gradskoj kući, na kojoj se pozdravljaju gradonačelnik Vučević i Milutinović, za kojeg su mediji prethodno objavili da je uhapšen zbog sumnje da je napao jednu devojku u iznajmljenom stanu na Podbari.
 
Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke naveo je da je Milutinović "lični prijatelj i saborac" gradonačelnika, te da će ova opoziciona partija u narednim danima pokrenuti akciju prikupljanja potpisa za smenu Vučević.
 
Tim povodom oglasio se i Gradski odbor Srpske napredne stranke, poručujući da Novaković svaki put kad dovodi u vezu Vučevića i Milutinovića zaboravlja da iznese dokaze za takve tvrdnje.
 
FK Kabel se trenutno nalazi u krizi loših rezultat, zbog kojih se, nakon dve uspešne sezone, nalazi na poslednjem mestu u Prvoj ligi Srbiji.
  • Ultraspin

    22.09.2021 23:05
    Ocekujemo da Mr.Snajper podigne tuzbu jer mu se konstantno narusava ugled dovodjenjem u vezu sa Vucevicem.
  • Stevan od Susek

    22.09.2021 09:50
    Fk Kablovi N. S.
    Onomad prvi, sada kriza rezultata, pa poslednji u toj i tako kaubojskoj ligi, a u zemlji Srbiji. Da nećete reći da ste na pošten način bili prvaci? Pa ne bi intervenisala UEFA, ili ko već, poštenjačina jedne.
  • Laloš

    22.09.2021 08:59
    I Arkan je sa Obilićem bio prvak države, svi znamo kako i na koji način. Zar mislite da ako je narod, za sada, miroljubiv da je glup? Novkabel je na isti način došao do "uspeha" sa Snajperom na čelu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti