Gradska biblioteka slavi svoj dan uz popust na učlanjenje

Gradska biblioteka u Novom Sadu će danas, 23. septembra obeležiti Dan biblioteke i tim povodom korisnicima će odobriti popust od 50 odsto na individualnu godišnju članarinu.
Gradska biblioteka slavi svoj dan uz popust na učlanjenje
Foto: 021.rs
Pravo na popust imaju i postojeći i novi članovi, a članarina važi godinu dana.
 
Takođe, u četvrtak od 12 časova ovaj dan će svečano obeležiti u prostorijama Digitalnog omladinskog centra, u Ulici Vojvode Putnika 1. 
 
Ovom prilikom prisutnima će se obratiti direktor Gradske biblioteke Aleksandar Jokanović.
 
Potom će uslediti video prezentacija rada Digitalnog omladinskog centra, dok će u muzičkom delu nastupiti gitarista Dušan Novković.
  • Djordje

    22.09.2021 10:04
    Tuzno!
    Zgradu gradske biblioteke, Arsa Pajevic je poklonio Gradu, a u ulici koja nosi njegovo ime, pogodite koja kompanija je kupila njegov letnjikovac i sta ce tu da nikne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti