VIDEO: Pogledajte luksuznu kuću s bazenom u Karlovcima, prodaje se za pola miliona evra

Na blagim padinama Fruške gore i na mestu na kom se ukršta ruža vetrova, nalazi se objekat u kojem bi svako od nas voleo da živi, odmara, boravi...
Dunav je blizu, ali ako vam se ne ide baš na reku, tu su vam bazen, suncobrani, ležaljke, da uživate u potpunosti. Uz to, tu je 361 kvadratni metar namenjen potpunom komforu. 
 
Prostrano dvorište je idealno za organizovanje druženja sa prijateljima, poslovnim partnerima, za dečije egzibicije i odličan "pool party". 
 
"Savršeno mesto za kvalitetan život, odmor i beg od gradske buke. Kuća se nalazi na lepom kaskadnom placu sa prekrasnim pogledom na Karlovačke vinograde. Ceo objekat je urađen sa perfektnom izolacijom, prostrano dvorište sa svih strana ograđeno i obezbeđeno video nadzorom i protivprovalnim sistemom", poručuju agenti iz NS-Group nekretnine, ukazujući na to da uz komfor dolazi i smirujuća sigurnost.
 
 
U dvorištu se nalaze staze urađene prirodnim kamenom, a njihove površine su minimalne, jer se gledalo da se što više sačuva zelenilo u čijoj boji možete da odmarate oči. A šta je dvorište bez roštilja? Tako se na gornjem delu placa, odnosno na drugoj kaskadi, nalaze letnjikovac i roštilj. 
 
Kuća ima suteren, sprat i potkrovlje, dok je plac površine 1.460 kvadratnih metara.
 
"Na prizemlju je komforan dnevni boravak u portalima, sa starinskim kaminom, kuhinja, jedna spavaća soba, kupatilo, kao i odvojen deo za goste. Na spratu su četiri spavaće sobe koje karakterišu velike terase sa divnim pogledom na zelenilo. Podno grejanje u celom objektu, staklena bašta, cisterna od 10 kubika, bunar sa pijaćom vodom, sve je povezano pumpama", navode u NS-Group nekretnine.
 
  
 
Kuća se nalazi na Kraljevom bregu, u blizini glavnog puta Novi Sad-Beograd, a opet dovoljno daleko da vam zvuk frekventnog saobraćaja postane nepoznat. 
 
"Kuća koja je prilagođena svakom stilu i pruža poseban osećaj, gde su mir, odmor i privatnost zagarantovani", zaključuje se. 
 
Ukoliko ste zainteresovani za više informacija o ovom objektu, možete da kontaktirate agenta za nekretnine na OVOM LINKU

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti