Nagradni foto konkurs Instituta za javno zdravlje Vojvodine - "Moj siguran prostor"

Institut za javno zdravlje Vojvodine raspisao je nagradni foto konkurs "Moj siguran prostor" povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, koji se obeležava 10. oktobra.
Nagradni foto konkurs Instituta za javno zdravlje Vojvodine - "Moj siguran prostor"
Foto: Pixabay
Konkurs je otvoren za sve zainteresovane (uzrasta od 15 godina i više).
 
Za učešće na konkursu potrebno je poslati do tri fotografije i kratak opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije. Jedna foto-priča treba da sadrži jedan tekst i od jedne do tri fotografije. Jedan autor može da pošalje do dve foto priče.
 
Ukoliko su na fotografijama prikazani drugi ljudi i deca, potrebno je da budu saglasni da foto-priče budu objavljene. 
 
Odabrane foto-priče biće objavljene na Fejsbuku i Instagramu kampanje "Festival mentalnog zdravlja", a biće organizovana i izložba fotografija koje uđu u uži izbor u okviru manifestacije "Festival mentalnog zdravlja".
 
Prva tri mesta biće nagrađena poklon karticama za knjižaru u vrednosti od tri, pet i sedam hiljada dinara. 
 
Svaka prijava treba da sadrži osnovne podatke i jednu do dve foto-priče. Fotografije treba da budu u jpg formatu, minimalne veličine 30x20 centimetara, po široj strani 3.600px i 300dpi ili izvedenog formata. Tekst treba da bude u Word dokumentu.
 
Prijave se šalju na fotoprica.izjzv@gmail.com.  Detalje o konkursu potražite na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti