Za vikend sunčano i toplo

U Novom Sadu će u petak ujutru biti hladno vreme, tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije, uz povremeno jači vetar.
Za vikend sunčano i toplo
Foto: Pixabay
Najniža temperatura biće 8, najviša 24 stepena.
 
Tokom vikenda će biti pretežno sunčano i toplo vreme, sa temperaturom iznad proseka za ovaj period godine. U subotu će maksimalna dnevna temperatura biti 26, a u nedelju 28 stepeni.
 
U ponedeljak se očekuje naoblačenje, mestimično sa kišom, uz manji pad temperature. Najniža dnevna će biti 14, najviša 26 stepeni.
 
Od utorka do petka će biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, ponegde i sa pljuskovima sa grmljavinom, i temperaturom oko prosečnih vrednosti.
 
Biometeorološka prognoza za petak, 24. septembar:
 
Meteorološke prilike će biti povoljne za većinu hroničnih bolesnika, a izvestan oprez se savetuje asmatičarima i srčanim bolesnicima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti