Budući policajci od danas vežbaju gađanje na Fruškoj gori

Polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od danas, 27. septembra do 1. oktobra vežbaće gađanje na Fruškoj gori.
Budući policajci od danas vežbaju gađanje na Fruškoj gori
Foto: 021.rs
Ove vežbe odvijaće se na Brankovcu i Crvenom Čotu.
 
Budući policajaci će izvoditi gađanje iz vatrenog oružja, prilikom kojeg će upotrebljavati manevarsku municiju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
O narednim terminima javnost će biti blagovremeno obaveštena, dodao je MUP.
  • BulevarEvrope

    27.09.2021 10:57
    Zasto ne pucaju po Novom Sadu? Narod a i mnogobrojne gradske domace zivotinje su oguglale na ucestalu buku od petardi, vatrometa i raznoraznih pucnjavi.
    Sto bi bzvz isli u shumu ako nece da rostiljaju.
  • steva

    27.09.2021 10:36
    zamena teza
    Voleo bi da mi neki strucnjak objasni, kako se to vezba gadjanje manevarskom municijom. Ocigledno nesto nije dobro receno ili druge aktivnosti stoje iza svega.
  • Ja

    27.09.2021 09:36
    Fruska Gora je Nacionalni park a mesto gde izvode gadjanje nije poligon,niti nastavni centar koji ima sertifikat kao streliste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti