VIDEO: Sporom vožnjom kroz Novi Sad protestuju zbog visokih cena tehničkih pregleda

Zbog protestne vožnje zbog visokih cena tehničkih pregleda, registracije vozila i korupcije u policiji, blokiran je deo Novog Sada.
VIDEO: Sporom vožnjom kroz Novi Sad protestuju zbog visokih cena tehničkih pregleda
Foto: 021.rs
Nekoliko građana prvo je započelo protest na Mišeluku, gde su se raspravljali sa prisutnim policajcima. Od Mišeluka su krenuli ka centru grada vozeći sporo, zbog čega je saobraćaj bio blokiran ili usporen.
 
Građani koji protestuju na automobilima imaju natpis "neregistrovan".
 
Vozila se trenutno nalaze Futoškoj, a organizatori najavljuju da će posle blokade Futoške ići do policijske stanice na Bulevaru Kralja Petra.
 
  • Novosađanka

    27.11.2021 17:47
    Đabalebaroši
    Ako već hoće da prave demonstracije, onda to nije pravi način. Ostavite automobile kod kuće, pa lepo, put pod noge, šetnja je zdravija. A možete i autobusom, mesečna karta vam je puno jeftinija, a smanjićete zagađenje vazduha. I što je najbitnije, nije auto za đabalebaroše, koji bi sve đabe. Ako nemate para, a neradi vam se, đonovi su jeftiniji.
  • lala

    30.09.2021 13:03
    slovaci
    Eto kazu slovaci iz Kulpina Petrovca registruju kola u slovackoj kaze mi kolega 90 eura za audi sto bi se neko njakao ovde sa polisama tehnickim da ga zajebavaju za troduplo vise para odu lepo preko registruju prijave se i tamo imaju drzavljanstvo i voze imam dosta kolega koji tako rade kako se njima isplati da za te pare registruju njima se isplati a kod nas deranje koze i za gorivo kako je bilo kad se nije vozilo za vreme korone 120 din pa preko noci mic po mic pola dinara po pola dinara kad op 1 68 sad ma da narod ovaj nije zatucan i glup od farmi zadruga da smo slozni ko francuzi bilo bi vama i za registracije i za poreze i za akcize za gorivo i javne nabavke
  • Vlada

    29.09.2021 19:25
    @Petar Marovic

    Zar ti nisi konačno otišao odavde? Pa celo odeljenje suda za prekršaje ti je pravilo ispraćaj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti