Stablo bagrema presađuje se sa Bulevara Evrope u Limanski park

Stablo bagrema na razdelnoj traci na Bulevaru Evrope biće presađeno u Limanski park, budući da ga ugrožavaju trenutni radovi na izgradnji zalivnog sistema.
Ovu odluku donelo je Gradsko zelenilo nakon što im se obratila Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije sa zahtevom za uslove za potrebe novog semafora.
 
Inače, na Bulevaru Evrope, u delu od Futoške ulice do kružne raskrsnice na Limanu, u toku su radovi na izgradnji zalivnog sistema.
  • Мустра

    28.09.2021 18:52
    Багрем
    Пресадиће багрем као што су пресађена четири дрвета на Руменачком путу...а онда се осушила....
  • /

    28.09.2021 18:46
    /
    ahaaa, a deda mraz uskace kroz odzak i deli paketice
  • V

    28.09.2021 18:14
    Novo normalno
    Ovo treba da bude uobičajena procedura a ne vest. Ja ovima nista ne verujem , jedno drvo sačuvaju a najave masakr u univerzitetskom parku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti