FOTO: Građani pomažu članu Saveta MZ Liman kojem su isečene gume

Građani su se večeras okupili i prikupljali pomoć, kako bi se članu Saveta MZ Liman Vladimiru Iliću kojem su posečene gume nadoknadila šteta.
Na ovu akciju građani su se samoinicijativno organizovali, a okupljanje je bilo ispred MZ Liman.
 
Sakupljali su novčanu pomoć i izrazili podršku svom komšiji.
 
 
Podsetimo, Iliću su isečene gume na automobilu, u noći između nedelje i ponedeljka, na parkingu u Ulici Drage Spasić.
 
Ilić je za 021.rs rekao da je slučaj prijavio policiji, a da se sve dogodilo između 21 sata i sedam časova ujutru. Takođe, veruje da je ovo način da mu se pošalje određena poruka.
 
Povodom incidenta oglasilo se nekoliko novosadskih nevladinih organizacija, inicijativa i grupa građana, u čijem se saopštenju navodi da Novi Sad nije bezbedan grad.
 
Podsetimo, na izborima za članove saveta mesnih zajednica, koji su se u junu održali u Novom Sadu, nestranački kandidati su osvojili većinu u tri od ukupno pet saveta MZ na Limanu.
  • Wildspeaker

    01.10.2021 22:43
    @Janko
    Da znas coveka, znao bi da je godinama radio u Americi i zaradio svoj novac, pre no sto se vratio u Srbiju. Doneo kuci novce, umesto da ih kao npr. neki bot, samo trosi iz budzeta koji svi punimo.
  • Janko

    30.09.2021 20:28
    Istina
    Odakle postenom Vajaru kao sto je on tako skup auto?....
  • Moris

    30.09.2021 17:33
    Samo kažem
    Odakle ideja da je to uradila bratija iz SNSa? Zašto bi se bušile gume nebitnom članu MZa po političkoj osnovi? Jedva je neko dočekao da targetira suprotnu stranu. Fuj! Isti ste kao i ovi što švrljaju zastave i viču kako nema predaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti