SPS i PS osudili razbijanje prostorija SNS: "Niko nema prava da ruši i uništava grad"

Socijalistička partija Srbije i Pokret socijalista, koalicioni partneri Srpske napredne stranke u Novom Sadu, osudile su razbijanje prostorija SNS.
SPS i PS osudili razbijanje prostorija SNS: "Niko nema prava da ruši i uništava grad"
Foto: 021.rs
Kako je saopštio potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada, za razbijanje izloga vladajuće partije osumnjičen je sin Borislava Novakovića, predsednika Gradskog odbora Narodne stranke.
 
Incident se dogodio u noći između utorka i srede, a tom prilikom su razbijeni izlozi prostorija Srpske napredne stranke, na Bulevaru oslobođenja.
 
Gradski odbor Socijalističke partije Srbije najoštrije osuđuje takav postupak.
 
"Nasilje kao vid političke borbe je apsolutno neprihvatljivo, stava smo da niko nema prava da ruši, lomi i uništava grad, zbog nečije lične mržnje i animoziteta, a sve zbog apsolutne nemogućnsoti da legalnim putem dođe na vlast. Građani treba da znaju da niko nije iznad zakona i da će država sankcionisati ovakve i slične vandalske postupke, a zaštiti sve građane i stvoriti atmosferu sigurnostiu celokupnom društvu."
 
U Pokretu socijalista "najoštrije osuđuju huliganski i divljački napad" na prostorije Srpske napredne stranke. Oni su pozvali nadležne da "efikasno i nepristrasno ispitaju ulogu kako samog počinioca, tako i Borislava Novakovića", jer incident možda ima "političku pozadinu organizovanog terora".
 
"Čekamo i nevladine organizacije, inicijative i grupe građana da osude ovakvo ponašanje i da li će i sada proglasiti Novi Sad nebezbednim gradom ili je nasilje prema imovini i članovima SNS-a dozvoljeno i normalno?", zaključuju u Pokretu socijalista.
  • Rok

    03.10.2021 08:40
    Oglasise se stranke koje su razbile Srbiju sa svojim partnerima iz SRS i SNS.Bem te zivote sta mi trpimo…
  • 9

    01.10.2021 04:06
    Kud
    ne potrefi u sliku
    Manja bi šteta bila i grad bi osvanuo lepši
  • Piplfoks

    30.09.2021 17:36
    Sramota je da nismo otisli da popravimo izlog svi da damo po 200 din i eto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti