Za radove na uglu Sentandrejske i Partizanske gotovo 130 miliona dinara

Grad će za radove na saobraćajnom i komunalnom uređenju ugla Sentandrejskog puta i Partizanske ulice iz budžeta izdvojiti više od 129,8 miliona dinara sa PDV-om, saznaje 021.rs.
Za radove na uglu Sentandrejske i Partizanske gotovo 130 miliona dinara
Foto: 021.rs
Posao koji obuhvata radove na vodovodnoj, kanalizacionoj i elektro mreži, kao i gradnju priključka na Partizansku i spoja sa Sentandrejskim putem, prema ugovoru, biće izveden za 210 dana.
 
Na tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije je ovaj posao, kao jedinom ponuđaču, pripao grupi firmi "Put-invest", "Graditelj NS", "Energotehnika-južna bačka", "Tecton geosystems" iz Novog Sada i "Suuniko solutions" iz Veternika. 
 
Ovim radovima će se u osnovi omogućiti komunalno opremanje i saobraćajno spajanje stambeno-poslovnih objekta koji su sagrađeni na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice sa pomenutim gradskim saobraćajnicima, odnosno spoj na vodovodnu, kanalizacionu i elektro mrežu. 
  • Sale

    20.10.2021 12:00
    Nikad zadovoljni
    Nemam reči..
    Svi se secamo te parcele i tog rugla ali avaj...ne valja
    Nije dobro u jezgru grada...narušava se izgled i duša starog Novog Sada...nije dobro ni po obodu...samo nek' je kontra
  • Deda Joca

    30.09.2021 08:54
    Nije moguće
    Spajanje na vodovodnu, kanalizacionu i elektro mrežu... A toplovod? Galensova zgradurina neće biti na gradskom grejanju? Upropastićete Galens, a i čelnicima grada i SNS-a neće biti bolje, jer bez gradskog grejanja (a i tople vode, po mogućstvu) cena stana pada, a samim tim i "tal" mora biti manji... cccc...
  • Mima

    30.09.2021 07:51
    Kada? Kad bude zarvorena Kisacka ili odma posle?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti