VIDEO: Prodaje se simpatična vikendica u Novim Ledincima, ušuškana u prirodi sa pogledom na grad

Možda ste nekad maštali o tome da živite ili barem da odmarate kad god poželite u brvnari.
Dođete, ostavite za sobom stvari koje vas podsećaju na gradsku užurbanost i prepustite se vremenu. U suštini, vredi raditi na tome da jednog dana imate nekretninu u kakvoj uglavnom uživate kada odete na godišnji odmor.
 
I još da je negde u blizini ležaljka pod krošnjom drveta. I, ako može, terasa sa pogledom koji odmara. Danju zeleno, a noću grad u daljini.
 
Pesnik Geri Snajder je lepo objasnio - priroda nije mesto koje se posećuje, to je dom. Dobra stvar kod vikendice u Novim Ledincima, koja je oglašena na prodaju na sajtu NS group nekretnine, jeste upravo to što je okružena zelenilom. 
 
Zahvaljujući tome što je što je rađena od drveta odiše toplinom, a prostrano dvorište vam otvara brojne mogućnost.
 
 
Uz to, sam objekat, od 35 kvadratnih metara u osnovi, izgrađen je 2021. godine, tako da se nalazi u savršenom stanju. Kućerak je na dva sprata, čim uđete čeka vas dnevni boravak i odvojena kuhinja u kojoj možete da pripremate ukusne obroke. Tu je i potpuno opremljeno. 
 
Popnete se na sprat, od kreveta vas putić ka terasi odakle možete da uživate u odličnom pogledu. 
 
"Fantastična vikendica sa prelepim pogledom na grad. Nekretnina je površine 35 kvadratnih metara u osnovi, plus galerija. Kuća ne zahteva nikakva ulaganja, napravljena je ove godine. Pristupačan prilaz i veliki plac oko kuće pružaju baš ono što ovakva vrsta nekretnine treba da ima", navode u NS group nekretnine.
 
  
 
Plac je površine 1.167 kvadratnih metara. Sprovedena je struja, tu su parking i ostava. Za objekat izgrađen ove godine postavljena je i cena koja takođe mami - 69.000 evra.
 
Ukoliko ste zainteresovani za objekat, više informacija potražite direktno od agenta na OVOM LINKU.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti