Pajtić o incidentu sa sinom Bore Novakovića: Ko seje vetar - žanje oluju

Lupanje izloga na prostorijama Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja izazvalo je pažnju javnosti, s obzirom na to da je za incident osumnjičen sin opozicionara Borislava Novakovića.
Pajtić o incidentu sa sinom Bore Novakovića: Ko seje vetar - žanje oluju
Foto: 021.rs
Da je za polupane izloge osumnjičen sin predsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu nisu obelodanili policija ili tužilaštvo, već gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević na društvenim mrežama. 
 
On je otkrio i da je Novakovićev sin bio u alkoholisanom stanju, osudivši ovaj čin. Osudama su se pridružili i koalicioni partneri Srpske napredne stranke, Socijalistička partija Srbije i Pokret socijalista, poručivši da "niko nema prava da ruši, lomi i uništava grad, zbog nečije lične mržnje i animoziteta".
 
Drugi koalicioni partneri SNS u Novom Sadu nisu se oglašavali, ali se nije oglašavala ni opozicija. Međutim, čitavu situaciju sa incidentom i reakcijom vlasti na njega prokomentarisao je na društvenim mrežama Bojan Pajtić, bivši vojvođanski premijer i nekadašnji stranački kolega Novakovića.
 
"Dva puta mu oca privedu i drže ga ukupno tri meseca u pritvoru, na pravdi Boga i bez osnova, što utvrdi čak i ovakvo pravosuđe. Deset godina mu istog oca nabijaju na stub srama i najbrutalnije blate na ulici i u medijima. Majku dovedu do očajanja. Uništavaju porodicu sistematski. I kada svaka mera bude prevršena, a sin razbije izlog zločinačkoj bandi koja stoji iza zverstava - njega optuže za divljaštvo. Polako, naprednjaci, nije to ništa. Hiljade porodica je prošlo golgotu kakvu su prošli Bora Novaković i njegovi ukućani. Ko seje vetar - žanje oluju", napisao je Pajtić.
 
Portal 021.rs je tokom jučerašnjeg dana kontaktirao Novakovića za komentar, ali u tom trenutku nije bio dostupan. Ipak, objavu Bojana Pajtića na društvenim mrežama je podelio i sam Novaković.
 
Incident sa razbijanjem izloga na prostorijama SNS na Bulevaru oslobođenja dogodio se u noći između utorka i srede. Tabloidi bliski vlasti su objavili i snimak razbijanja sa nadzornih kamera. 
  • iguman

    01.10.2021 06:40
    Sta je bilo sa 2 minuta sa rampe u Doljevcu?
  • Bagonja Dragan

    30.09.2021 20:12
    Samo ovaj i njegova banda neka se ne javljaju i ne glume neku lažnu opoziciju.
    Kad narod jednog dana skine ove sadašnje bitange sa vlasti doći će red i na demokrate da nam kažu gde su pare.
  • Realno

    30.09.2021 17:20
    Realan
    U prevodu...
    Sine, slobodno čini krivično delo, uništavaj tudju imovinu i budi nasilnik. Reče profesor Pravnog fakulteta u NS. Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti