Vozači, pripremite živce: Deo Kisačke kod podvožnjaka zatvara se u nedelju i to na više meseci

Deo Kisačke ulice, prema najavi koja stiže od Gradske uprave za saobraćaj, biće zatvorena od nedelje, 3. oktobra.
Vozači, pripremite živce: Deo Kisačke kod podvožnjaka zatvara se u nedelju i to na više meseci
Foto: 021.rs
Deo ove ulice zatvara se zbog rekonstrukcije i izgradnje podvožnjaka. 
 
Gradska uprava navodi da će ova izmena važiti "do završetka radova", mada su ranija saopštenja bila preciznija i navodio se rok od šest meseci.
 
"Trase linija javnog gradskog i prigradskog prevoza funkcionišu u izmenjenom režimu saobraćaja sa kojom su građani već upoznati. Mole se građani da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i uspotavljeni režim saobraćaja i da koriste alternativne pravce koji se protežu Temerinskom i Rumenačkom ulicom", navodi u današnjem saopštenju Gradska uprava.
 
Podsetimo da je u ponedeljak, 20. septembra na kratko došlo do zatvaranja, što je izazvalo potpuni saobraćajni kolaps u ovom delu grada.
 
Sve je krenulo od saopštenja koje je Gradska uprava poslala još 17. septembra, a potom ga ponovila i 20. septembra, a u kojima je bilo navedeno da će saobraćaj u delu Kisačke biti zabranjen od 20. septembra 2021. do 20. marta 2022. zbog radova na podvožnjaku u Kisačkoj ulici za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd - Stara Pazova - Novi Sad - Subotica - granica.
 
U međuvremenu, od prvog zatvaranja pa do sada, 021.rs je pokušavao da dođe do informacije zvaničnog investitora "Infrastrukture železnica Srbije", izvođača "RŽD International, šta se dešava sa ovim radovima, zašto je sve prekinuto i kada je u planu da zapravo počnu, ali su odgovori izostali. U Gradskoj upravi za 021.rs dali samo opšti odgovor da će radovi uslediti narednih dana i da će o tome obavestiti javnost.
 
Autobusi na devet linija danima idu izmenjenom trasom.  
  • Drago Bukva

    01.10.2021 16:11
    Nije mi jasno zašto to nije rađeno za vreme policijskog sata 2020. u proleće.
    Pa još tada se znalo da to mora da se radi i pravi i skrenuta je bila pažnja da je idealna prilika da se to tada uradi ali ...
  • ko gospodin

    01.10.2021 15:40
    vozim se biciklom
    svugde si za max 15 minuta
  • Salajčanin

    01.10.2021 15:32
    Salajka
    Gledaćemo kao i u Temerinskoj mesecima kako par radnika nešto kucka ili uopšte neće biti nikoga danima....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti