Kovid bolnica na Mišeluku sve punija, povećan broj pacijenata na respiratorima

U kovid bolnici na Mišeluku povećan je broj pacijenata.
Kovid bolnica na Mišeluku sve punija, povećan broj pacijenata na respiratorima
Foto: 021.rs
Trenutno ih je u ovoj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano 476, dok ih je juče bilo 465.
 
Na respiratorima je 38 pacijenata, a juče ih je bilo pet manje.
 
Naravno, treba napomenuti da se ovde dovoze pacijenti i iz drugih delova Vojvodine, ali i da Klinički centar Vojvodine od početka epidemije pre skoro 19 meseci ne iznosi podatke o broju preminulih, kao ni podatke o tome koliko je pacijenata otpušteno sa lečenja ili primljeno.
  • Mario

    02.10.2021 16:28
    "Bas se trude da sto vise pacijenata smeste tu i prikljuce na respirator!... Koji je nivo inteligencije tih sto brinu o pacijentima?! Koju skolu su zavrsili, kako su stigli do diplome?!"
    Oho, imamo velikog drmr koji zna bolje od medicinske struke kako i šta treba. Ajde, da čujemo, šta bi ti onda kada je nečija saturacija pala na alarmantan nivo, pacijent se bukvalno guši, i jedino preostalo rešenje je da se stavi na ventilator, ne bi li barem neznatno povećali šanse da preživi? Da ga pustimo da diše bez toga, pa šta bude? Ili možda čaj od kamilice da daju?
  • Niki

    02.10.2021 16:14
    Vakcine
    Bilo je vakcina,ali i pametnijih od doktora.Samo ne znam zašto sad idu da se leče kada nemaju poverenje u zdravstveni sistem?Lečite se sami! Žao mi je doktora,koji požrtvovano rade već 1.5 godinu. Treba sve da puste pa ko preživi pričaće! Svi smo imali šansu da sada bude manje posledica i treba nam ovako.
  • Nezavisna

    02.10.2021 15:21
    Realnost
    Žalosno je šta se piše u vezi Covida. To su uglavnog neverne Tome, takve bi poslala u bolnicu na Mišeluk tri dana da rade sa pacijentima i da vide, a ne da pričaju sveznalice. Ko nije bio u bolnici bolje da ćute nego što prišu gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti