Deo Kisačke kod podvožnjaka zatvoren od sutra i to na više meseci

Deo Kisačke ulice, prema najavi koja stiže od Gradske uprave za saobraćaj, biće zatvoren od sutra, 3. oktobra.
Deo Kisačke kod podvožnjaka zatvoren od sutra i to na više meseci
Foto: 021.rs
Deo ove ulice zatvara se zbog rekonstrukcije i izgradnje podvožnjaka. 
 
Gradska uprava navodi da će ova izmena važiti "do završetka radova", mada su ranija saopštenja bila preciznija i navodio se rok od šest meseci.
 
Trase linija javnog gradskog i prigradskog prevoza funkcionišu u izmenjenom režimu saobraćaja sa kojom su građani već upoznati. Mole se građani da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i uspotavljeni režim saobraćaja i da koriste alternativne pravce koji se protežu Temerinskom i Rumenačkom ulicom", navodi u današnjem saopštenju Gradska uprava.
 
Podsetimo da je u ponedeljak, 20. septembra na kratko došlo do zatvaranja, što je izazvalo potpuni saobraćajni kolaps u ovom delu grada.
 
Sve je krenulo od saopštenja koje je Gradska uprava poslala još 17. septembra, a potom ga ponovila i 20. septembra, a u kojima je bilo navedeno da će saobraćaj u delu Kisačke biti zabranjen od 20. septembra 2021. do 20. marta 2022. zbog radova na podvožnjaku u Kisačkoj ulici za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd - Stara Pazova - Novi Sad - Subotica - granica.
 
U međuvremenu, od prvog zatvaranja pa do sada, 021.rs je pokušavao da dođe do informacije zvaničnog investitora "Infrastrukture železnica Srbije", izvođača "RŽD International, šta se dešava sa ovim radovima, zašto je sve prekinuto i kada je u planu da zapravo počnu, ali su odgovori izostali. U Gradskoj upravi za 021.rs dali samo opšti odgovor da će radovi uslediti narednih dana i da će o tome obavestiti javnost.
 
Autobusi na devet linija danima idu izmenjenom trasom. 
  • Rotkvarija

    03.10.2021 07:45
    Nije
    @Nikola
    U pravu si. Nije RŽD, kitajci su.
    Mogla je devijacija kroz nasip sa dve saobraćajne trake, ali to nikog ne zanima. Da li će se raditi izmeštanje ili raditi nove sve ostale instalacije...kanda će to da potraje.
  • Biciklista

    03.10.2021 06:58
    Sto ne zatvore na 10 godina?
    Moze, brate i na 150 godina.
    Jasi narod dok cuti.
  • mais...

    02.10.2021 23:45
    @ Mr M
    ima priča sa foruma da su Kinezi sa "Ali Expressa" tražili potpuni zatvor pruge Bg/Su gr da sav posao završe za godinu dana, ali zapeli u ministarstvu. Tako da ćemo još dugo čekati na prugu do Pešte jer ni onima preko se baš ne žuri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti