Kompletnu rekonstrukciju Ulice Stevana Doronjskog koče nerešeni imovinski odnosi

Završena je prva faza izgradnje saobraćajnih površina i infrastrukture u Ulici Stevana Doronjskog u Banatiću, navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.
Ovo je prva faza radova, koja je koštala 24,9 miliona dinara.
 
Radovi su podrazumevali izgradnju kolovoza, pešačke staze, određenog broja parking mesta, javnog osvetljenja, kao i izgradnju vodovodne mreže u dužini od 234 metara i kanalizacione u dužini od 399 metara.
 
Prioritet je bio postaviti asfalt umesto dosadašnjeg tucanika, a postavljeno je i šest stubova javne LED rasvete.
 
"Imajući u vidu brojne novoizgrađene stambene objekte, a samim tim i povećan broj automobila, parking je bio jedan od imperativa investicije, pa je za sada izgrađeno osam parking mesta sa upravnom šemom parkiranja, u okviru kojih se nalaze dva mesta namenjena osobama sa invaliditetom. Planirana 24 parking mesta, kao i 102 metara pešačke staze, biće izgrađeni nakon rešavanja svih spornih imovinsko-pravnih odnosa na ovom lokalitetu. U međuvremenu, predmetne površine sanirane su struganim asfaltom, pa je na taj način privremeno rešeno parkiranje, kao i pristup objektima u ovoj ulici", navode u upravi.
  • Boki

    03.10.2021 11:29
    Jedva cekamo
    Jedva cekamo da se i to resi, svi ti procesi neresenih imovinskih odnosa pa da nam nasa ulica svane kako to treba. 16 godina se cekalo da se ulica asfaltira a sve nove zgrade i levo i desno. Nadamo se skorom dobrom resenju pa da ulica dobije izgled kako to treba. Ova ulica je u A zoni a do skoro je izgledala kao da je ulica iz nekog sela koja vodi u atar.
  • Bl

    03.10.2021 10:29
    ..
    Ali ovo licemerje, digli ceo Beograd na vodi neosnovano, promenada nema upotrebnu dozvolu godinama i kad treba da pomognu ljudima koji zive u blatu preko 15 godina onda "jbg"
  • Slucaj

    03.10.2021 09:07
    A sto se na parking ne stavljaju perforirani elementi? Pustite malo zemlju da dise, kisnicu da upija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti