Uređenje bloka stambenih kula na Beogradskom keju na čekanju

Kako nije uspeo tender, za sada je odloženo uređenje bloka kula na uglu Ulice Marka Miljanova i Beogradskog keja, saznaje 021.rs.
Uređenje bloka stambenih kula na Beogradskom keju na čekanju
Foto: 021.rs
U odluci Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) o poništenju javne nabavke se navodi da tender nije uspeo jer nije bilo ponuđača. 
 
Za sada nije poznato kada će UGZI raspisati novi tender za ove radove procenjene na 30 miliona dinara. Ono što je izvesno je da će biti izvedeni, jer su predviđeni kako u finansijskom planu za ovu, tako i za 2022. godinu, jer je namera da se radovi finansiraju u dve budžetske godine.
 
Podsetimo da je prema projektu predviđeno uređenje blokovskih površina i prateće infrastrukture u delu oivičenom Beogradskim kejom, te ulicama Marka Miljanova, Dušana Vasiljeva i Episkopa Visariona. 
 
Radovi će obuhvatiti uređenje pešačkih staza, režijskih saobraćajnica u dužini od 40 metara, rekonstrukciju sportskog terena i dečijeg igrališta, postavljanje kanti, klupa i držača za bicikle, kao i nove javne rasvete. Takođe, srediće se i 4.100 kvadrata zelene površine.
  • Da li mi verujete?

    05.10.2021 23:22
    Da li mi verujete?
    Niko se nije javio? Da li mi verujete, da li mi verujete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti