FOTO Jak vetar oborio veliku granu u Vase Stajića, "Zelenilo" uklonilo celo stablo jer je trulo

U noći između srede i četvrtka pala je grana sa jednog drveta u Ulici Vase Stajića, kod raskrsnice sa Ulicom Pavla Simića.
FOTO Jak vetar oborio veliku granu u Vase Stajića, "Zelenilo" uklonilo celo stablo jer je trulo
Foto: 021.rs
Radnici Gradskog zelenila u jutarnjim časovima izašli su na teren, te uklonili granu.
 
Nakon što su utvrdili koliku opasnost samo stablo predstavlja po okolinu, radnici ovog preduzeća isto su i uklonili jer je, kako kažu, trulo.
 
 
S obzirom na to da je tokom noći, ali i celog prethodnog dana duvao jak vetar pretpostavlja se da je to mogući uzrok pada grane.
 
 
Kako saznajemo od stanara ove ulice, slična situacija dogodila se i pre oko mesec dana kada je takođe velika grana sa istog drveta pala na trotoar.
  • Miloš

    07.10.2021 16:07
    Kada će se šišati periferija
    Kamenički put kao prašuma, sa obe strane drveće na putu ometa saobraćaj.
  • Lily

    07.10.2021 12:16
    Secikese
    A danas su tako isekli stablo platana na bulevaru Oslobođenja kod Daltonke, stablo nije bilo trulo videli smo. Isekli, pokušali, otišli, odmah se tu parkirališta 2 vozila. Tuga.
  • rodjo

    07.10.2021 11:29
    a kada
    treba orezati grane po perifernim mz, onda ne moze da se radi, jer drvo nije grad zasadio, nego niklo samo, ali ako je grana pala u Vase Stajica, odmah pohitali svi iz zelenila sa Egicem na čelu da uklone drvo,jos jedan pokazatelj , kako postoji dva arsina, za one iz grada i za one van grada, e tako ce te i glasove dobiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti