Novosađani sada izolaciju mogu prekinuti i mejlom

Prekid izolacije u Domu zdravlja "Novi sad" od danas, 13. oktobra moguć je i mejlom.
Novosađani sada izolaciju mogu prekinuti i mejlom
Foto: 021.rs
U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da je cilj ovoga da se ubrza proces rada i smanje gužve.
 
Mejl za prekid izolacije: prekidizolacije@dzns.rs
 
Mejl treba da sadrži:
 
- Ime i prezime pacijenta 
- JMBG
- Datum dijagnostikovanja bolesti
- Opis zdravstvenog stanja u poslednja tri dana, pre završetka dvonedeljne izolacije (da pacijent nema visoku temperaturu i oseća poboljšanje respiratornih tegoba).
  • Zorica

    16.11.2021 12:47
    Telefon
    A telefon za prekid izolacije nepostojeći broj!!!
  • Milana

    22.10.2021 23:44
    Elektronska pošta
    Pa gde može emailom, pa u ovoj zemlji, i ovom gradu Novom Sadu, jedna zamenica predsednika skupštine stanara ne dozvoljava da se glasa za odluke skupštine stanara emailom. Ona zna zakon, i ko je stanar da joj kaže da pošalje na email da će dobiti odgovor.
    Ovde takva jedna dobije nervni slom jer nema kvorum pa zove telefonom da ti održi vaspitno predavanje. To je taj polusvet, koji ti histeriše na telefon ako kažeš da ti pošalje na email, pa kada dobije “da nemaš vremena da se sa njom raspravljaš, jedno hvala, prijatno” i prekid veze, u ovom polusvetu te takva jedna izbaci iz Viber grupe stanara. E, to je taj milje, na svakom nivou ista vrsta primitivnog, bahatog i osvetoljubivog. Nema opšteg dobra ni zajedničke koristi. Sve je prožeto patologijom.
  • Simo Drljača

    13.10.2021 20:37
    A na samitu EU za Balkan na grupnom slikanju svih Evropskih vodećih političara niti jedan od njih nije nosio maskicu a stajali su na 20 cm jedan od drugog.
    I onda se pitaju i bune zašto im ljudi ne veruju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti