Na Detelinari uskoro nova stanica za iznajmljivanje bicikala

Na uglu Bulevara Evrope i Hadži Ruvimove ulice uskoro će biti sagrađena nova stanica za iznajmljivanje bicikala u okviru "NS bike" sistema, saznaje 021.rs
Na Detelinari uskoro nova stanica za iznajmljivanje bicikala
Foto: 021.rs
Ovo će biti 16 automatizovana stanica za iznajmljivanje bicikala u Novom Sadu o kojima se brine "Parking servis". 
 
Na ovoj stanici će moći da se parkira i iznajmi 14 bicikala, a vizuelno će biti slična već postojećim "NS bike" stanicama.
 
Posao gradnje na javnom tenderu dobio je jedini ponuđač "Cam engineering" iz Novog Sada sa podizvođačem "Best izgradnja".
 
Cena radova je 6.537.528 sa PDV-om, a rok izgradnje 45 dana. 
 
Kako se bliži kraj sezone korišćenja gradskih bicikala, Novosađani će ovu novu stanicu na Novoj Detelinari verovatno moći da koriste tek od marta ili aprila naredne godine kada krene nova sezona iznajmljivanja bicikala. 
  • Bajs

    12.10.2021 14:03
    Zanimljivo
    Sve sto rade ima dobru cenu, interesantmo sedam-deset milioma, nema vise stotine hiljada, to prvi milion i kako ga zaraditi, eto kako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.