Startapima ističe rok za prijavu za članstvo u novosadskom Naučno-tehnološkom parku

Danas, 18. oktobra, ističe rok za prijavu startapa i kompanija zainteresovanih za članstvo u Naučno-tehnološkom parku u Novom Sadu.
Startapima ističe rok za prijavu za članstvo u novosadskom Naučno-tehnološkom parku
Foto: 021.rs
Pravo da učestvuju na javnom pozivu imaju registrovani privredni subjekti i startap kompanije sa registrovanim delatnostima u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda. 
 
"Pozivamo sve potencijalne preduzetnike koji imaju ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija potrebnih tržištu da pošalju svoje prijave i omoguće najkvalitetnije uslove za razvoj i imlementaciju svojih proizvoda. Zgrada NTP je pametna zgrada koja će imati implementiran Building Menagement Systems koji ne samo da kontroliše svu tehniku i elektroniku unutar objekta, već i vodi računa o rasveti, grejanju, hlađenju, ventilaciji, nadzoru, kao i protivpožarnim sistemima", navode u rukovodstvu NT Parka.
 
Detalji konkursa i prijava nalaze se OVDE.
  • Haha

    18.10.2021 12:50
    Razvoj
    Ta zgrada postoji radi sebe same.
  • Dalibor

    18.10.2021 12:25
    ...
    Nismo taj startap pa da nam treba endap u vašim prostorijama.
  • Petar

    18.10.2021 09:59
    Neće se tu niko prijaviti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti