LSV: Krajnje vreme da se uvedu kovid propusnice

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas da se uvedu kovid propusnice, uz ocenu da je "svaki izgubljeni dan u borbi protiv korona virusa katastrofa".
LSV: Krajnje vreme da se uvedu kovid propusnice
Foto: Pixabay
Predsednik stručnog saveta LSV-a za zdravstvo Dušan Jovanović ocenio je da bi ministar zdravlja Zlatibor Lončar morao da odgovori na pitanje zašto se tek sada razmišlja o obavezi vakcinacije zdravstvenih radnika i kažnjavanju onih lekara koji sugerišu gradjanima da se ne vakcinišu.
 
"Podsećamo da je LSV ranije predložila uvođenje obavezne vakcinacije zdravstvenih radnika, zaposlenih u prosveti i u javnim službama. Vlasti su ćutale", naveo je Jovanović.
 
On je dodao i da je zdravstveni sistem u veoma lošem stanju, a da su zdravstveni radnici koji se 18 meseci bore protiv korona virusa "na izmaku snaga".
 
"Ministre Lončar, ne gubite više vreme i uvedite mere potrebne za očuvanje zdravlja i života građana. Svaki izgubljeni dan u ovoj borbi je katastrofa", poručio je Jovanović.
  • .

    16.10.2021 16:41
    Opet sve sto kazu je na mestu.
    Samo 30 godina borbe za Vojvodinu je dalo vrlo malo rezultata.
    Ali ovo sto kazu je ok.
  • L

    16.10.2021 14:36
    Ko?
    LSV ? Pa zar se oni sada ne zovu SNS?
  • misko

    16.10.2021 13:12
    nisu svi isti neki su jos gori
    oh kako se stidim sto sam za njih glasao. Al kao sto znate svako ..... ispliva na povrsinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.