Vakcine Sputnjik i dalje nema u Novom Sadu, javnost će saznati čim pristigne

U Domu zdravlja "Novi Sad" još nisu dobili nove količine "Sputnjik V" vakcine i građani će o pristizanju novih doza biti obavešteni čim budu stigle na vakcinalne punktove.
Vakcine Sputnjik i dalje nema u Novom Sadu, javnost će saznati čim pristigne
Foto: 021.rs
U Novom Sadu već nedeljama nema Sputnjik V vakcine, a najtraženija je kod građana koji se odlučuju za treću buster dozu nakon proteklih šest meseci.
 
Podsetimo da je u Srbiju, kako je saopštila republička vlada, tokom vikenda stiglo 250.000 doza ruske vakcine. Ovde se radi o 100.000 doza komponente jedan i 150.000 doza komponente dva, s tim da se za treću dozu koristi komponenta dva.
 
U Domu zdravlja za 021.rs navode da se na vakcinalnim punktovima na Novom naselju, TC Promenada i u ambulanti na Detelinari građanima nude Sinofarm i Fajzer za sve tri doze. 
  • pametnica

    18.10.2021 13:26
    treća doza
    I meni i drugim običnim smrtnicima treba treća doza . Molim Vas idite Vi za Beograd ako imate viška vremena...
  • Aleksandar

    18.10.2021 11:00
    Ispravka
    Niste dobro naveli, za buster se koristi prva doza! Kome je hitno, moze u BG da je primi u Batutu!
  • pametnica

    18.10.2021 10:57
    pitanje
    Molim Vas kako je u nestašici Sputnjik V vakcine naš se naš gradonačelnik javno pohvalio da je treću dozu dobio Sputnjik V. Jesu to različiti aršini ili obični smrtnici treba da umru....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti