Ovo su najpopularniji kursevi iz kozmetike i nege - naučite ih i vi

Poslednju deceniju obeležio je rapidan, zavidan rast broja ljudi koji se okreću brizi o sebi i očuvanju ne samo zdravlja, već i izgleda.
Ovo su najpopularniji kursevi iz kozmetike i nege - naučite ih i vi
Foto: Pixabay
"Self care" postaje samo popularniji i nema boljeg trenutka za naučiti novu veštinu u oblasti nege kože i kozmetike nego sada - za lične ili za profesionalne potrebe.
 
Bilo da vas zanimaju tehnike održavanja mladolikog izgleda, profesionalno šminkanje, manikir, tetoviranje ili druga veština, gotovo sve što možete da poželite nalazi se u bogatoj ponudi kurseva Akademije Oxford.
 
Na vama je samo da izaberete neki od skoro 50 kurseva koji su u svakom trenutku na raspolaganju zainteresovanim polaznicima. Mi vam predstavljamo šest veoma popularnih kurseva, a koji vam garantuju posao, ukoliko vas zanima baš taj put.
 
 
Bilo da je u pitanju svakodnevna šminka za posao ili za posebnu priliku koja vam je veoma bitna, više nije potrebno da plaćate profesionalne šminkere. Naučite da se šminkate sami.
 
Profesionalci u ovom zanatu i veštini polaznicima će detaljno objasniti sve u vezi sa tehnikama šminkanja - šta prethodi dobrom nanošenju šminke, koji alati se koriste i najbolji su za određene prilike, kako se alati i šminka održavaju i koja šminka najbolje odgovara određenoj osobi.
 
Svu šminku i sav alat obezbeđuje Akademija Oxford, a na vama je samo da se prijavite i počnete da učite od najboljih. 
 
Kurs će vas pripremiti za brzo i profesionalno šminkanje na svom licu, pritom vas upoznajući sa karakteristikama koje vas čine jedinstvenim i na koji način da ih naglasite. Kad naučite šta se na vama ističe, manje ćete brinuti o mogućim nedostacima.
 
 
Kompletnu edukaciju u pomenutim oblastima dobićete u 240 sati profesionalne obuke za manikir, pedikir i nadogradnju noktiju. 
 
Reč je o ozbiljnom kursu koji se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela, sa polaganjem završnog testa i dobijanjem validnog sertifikata koji je priznat u Srbiji i van njenih granica. Ova obuka omogućiće vam da se zaposlite kao profesionalac ili da otvorite sopstveni salon i pružate najkvalitetnije usluge svojim mušterijama. 
 
Naučićete kako se održava alat s kojim se obavljaju manikir i pedikir, kako se pravilno obavljaju manikir i pedikir, važnost sterilizacije alata, brigu o noktima i zanokticama, saniranje eventualnih problema koje može da sanira profesionalac koji nije medicinski radnik, kao i rad sa mušterijama.
 
Uz stalni rast popularnosti gel lakova, znanje koje ćete dobiti pohađanjem ovog kursa primenićete bez problema za bilo koji stil koji mušterija bude tražila, a uz malo kreativnosti u radu - zadržaćete svaku mušteriju i dobićete mnogo novih.
 
 
Šminkanje sopstvenog lica i tela je jedno, a šminkanje drugih na profesionalan način je sasvim drugo. Zato postoje stručne obuke, a u Akademiji Oxford savladaćete sve tehnike profesionalnog šminkanja za tri meseca.
 
Kao i u slučaju kursa za samostalno šminkanje, sve rekvizite, alat i šminku obezbeđuje Akademija Oxford. Na vama je da budete hrabri i opredelite se za karijeru profesionalnog šminkera, koja će biti samo popularnija.
 
Obogatite svoje talente iz umetnosti tehnikama profesionalnog šminkanja i svaka mušterija će iz vaše stolice ustajati zadovoljna. 
 
Nakon obavezne teorije i prakse, sledi završi test i najbitniji papir koji ćete imati, a to je sertifikat o položenom stručnom, akreditovanom kursu za profesionalnog šminkera u Srbiji. Sertifikat će vam dobro doći i van granica zemlje, pa slobodno razmišljate o novim prilikama i avanturama.
 
Takođe, ukoliko se već bavite profesionalnim šminkanjem, obezbedite sebi sertifikat kao dodatno "oružje u arsenalu" i dignite svoj biznis na viši nivo. 
 
 
Borba da se sačuva mladolik izgled nije još uvek izgubljena - tu je moćni PRP tretman koji, jednostavno rečeno, podrazumeva upotrebu sopstvene krvne plazme, a konkretno trombocita, za obnovu ćelija. 
 
Benefiti PRP tretmana su već dobro poznati budući da se ovaj tretman praktikuje širom sveta godinama unazad. Postaje sve dostupniji mnogim ženama i muškarcima, pa raste i popularnost tretmana. 
 
Znanje i iskustvo iz praktikovanja PRP tretmana polaznicima ovog kursa Akademije Oxford ne prenosi bilo ko - bitno je da učite od najboljih i to od lekara specijalista dermatovenerologije. 
 
U samo jednom danu, uz veliku posvećenost i pažnju, savladaćete PRP metodu i uspešno je praktikovati na klijentima za koje postoji osnov da budu tretirani. PRP je bezbolna, efikasna, minimalno invazivna metoda koja je savršen izbor za osobe s određenim problemima poput akni i ožiljaka od akni, hiperpigmentacije i bora, a vi ćete im pružiti svu pomoć koja im je potrebna.
 
 
Polaznici ovog kursa imaće priliku da pohađaju specijalizovani seminar i praktičnu obuku za savladavanje mezoterapije. Stručno obučavanje je neophodno budući da je reč o tretmanu kože, najvećeg ljudskog organa i da nema mesta za pravljenje grešaka. 
 
Nastavni deo kursa možete da polažete individualno ili grupno, a sve tehnike ćete naučiti i usavršiti u nekim od najboljih profesionalnih klinika ili kozmetičkih institucija koje uspešno praktikuju mezoterapiju.
 
Mezoterapija je izuzetno individualna tehnika rada sa klijentima budući da podrazumeva upoznavanje kože svakog klijenta ponaosob, detaljno i precizno. To je neophodno kako bi se uočila najbolja kombinacija vitamina i kiselina koje će biti aplikovane na koži, a koje će dati željeni efekat.
 
Iako je reč o minimalno invazivnom postupku, nisu svi kandidati za mezoterapiju i nisu svi delovi tela pogodni za tretman - zato je na vama da naučite od najboljih i da primenite znanje na svom profesionalnom polju uz pomoć Akademije Oxford.
 
Upoznajte se sa svim kursevima i obukama u ponudi Akademije Oxford i unapredite svoja znanja i veštine već od danas.
 
Kontaktirajte Akademiju Oxford na način koji vam odgovara OVDE ili posetite ustanovu u Novom Sadu na adresi Trg Marije Trandafil 14 radnim danima 08h - 20.30h i subotom 09h - 14h. Za sve informacije pozovite 021/30-08-121.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti