Dom zdravlja na Limanu danas počinje da radi

Limanska ambulanta počeće da radi od danas, 23. oktobra.
Dom zdravlja na Limanu danas počinje da radi
Foto: 021.rs
Ovaj objekat Doma zdravlja "Novi Sad" biće otvoren za građane nakon skoro 600 dana otkako su građevinski radovi krenuli, a bilo je više probijanja rokova. 
 
Iz Gradske kuće su najavili da će Limansku ambulantu pre otvoranja za građane u subotu, prvo u petak u 18 časova obići gradonačelnik Miloš Vučević.
 
Radovi na rekonstrukciji i dogradnji jedne od najvećih ambulanti u Novom Sadu počeli su pre izbijanja epidemije korona virusa u Srbiji. Kada su krenuli poklopili su se sa pojavom pandemije i onda su usledila kašnjenja u radovima zbog vanrednog stanja, a potom i problema sa isporukom građevinskog materijala iz inostranstva.
 
Radovi su konačno završeni krajem avgusta i prvobitan rok za završetak je sa 400 bio produžen na 550 dana.
 
Prilikom gradnje nije došlo samo do povećanja roka za radove, nego i vrednosti i na kraju je crta podvučena na 931 milion dinara sa PDV-om, što je oko 100 miliona više od prvobitne cene sa javne nabavke. Uz ovo treba dodati da je za nov nameštaj i drugi poslove dato još oko 50 miliona dinara.
 
Tokom proteklih 20 meseci lekari, medicinske sestre i tehničari, kao i ostalo osoblje limanske ambulante radilo je preraspoređeno po drugim objektima Doma zdravlja, tako da su Limanci išli u ostale delove grada. 
  • gordana

    08.02.2022 18:46
    pohvaljujem drkseniju
  • Лиманац

    23.10.2021 14:52
    Реновирање или “прање пара”?
    Дом здравља Лиман није ни требало реновирати, него само уврнути сијалице у тоалетима и опрати их.
  • pajo patak

    23.10.2021 12:58
    @@Lol Lolčina
    UC KCV je tercijerni nivo ZZ, DZ primarni. Da ti pojasnim: kao Linglong superliga srbije i prva liga srbije sever ( nekadašnja vojvođanska )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti