Novi Univerexport otvoren u Beočinu

Proširenje maloprodajne mreže Univerexport-a nastavlja se otvaranjem prodavnice u Beočinu.
Novo mesto kupovine nalazi se na adresi Svetosavska 8.
 
Novo prodajno mesto površine je 430m2 i spada u format prodavnica koji odgovara svakom domaćinstvu: da se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje svi oni artikli koji čine deo svakodnevnih korpi ali izlaze i iz tog okvira i gde se među 5.500 proizvoda zaista može pronaći za svakog po nešto. 
 
Kao trgovinski lanac koji je potekao sa novosadskog tla, Univerexport i dalje neguje domaće a posebno se ističu oni proizvodi koji su deo prodajnog, ali i proizvodnog asortimana kompanije. Brend Organa (brašno, cvekla, krompir, tikvice i ulje), pršut koji se suši na vazduhu bez dima Domaćinstva Vučurević, sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka, proizvodi su iza kojh sa ponosom stoji ime kompanije Univerexport. 
 
Dodatno, artikli robnih marki Naše najbolje i Baš baš donose odličan kvalitet po niskim cenama, a mogu se pronaći isključivo u Univerexport maloprodajnim objektima.
 
Radno vreme novog Univerexport-a je od ponedeljka do subote od 7 do 22h i nedeljom od 7 do 15h. 
 
Zaposleno je 15 novih radnika, a maloprodajna mreža kompanija se u narednom periodu širi i južnije od Beograda.
  • kss

    26.10.2021 11:41
    Jutros sam prvi put bila,konacno da ovim objektom i Pepkom Beocin bar podseca na grad. Nadam se da ce biti jos ovakvih radnji.
  • Sremica

    25.10.2021 19:41
    Beočin
    Konačno da Beočin dobije tako jedan kvalitetan objekat lep velik moderan sa odličnim asortimanom proizvoda.Odličan je i Pepco i Univer

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti