Traži se projektant nove zgrade Infektivne klinike

Klinički centar Vojvodine raspisao je tender za izbor projektanta nove zgrade Infektivne klinike, koja će se graditi uz pomoć Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.
Traži se projektant nove zgrade Infektivne klinike
Foto: 021.rs
Ovo je nastavak ulaganja u rekonstrukciju i povećanje kapaciteta Kliničkog centra, nakon što je pre godinu dana završena Interna klinika, a već mesecima se radi na gradnji lamela B i C Urgentno-dijagnostičkog centra uz  radove koji su rađeni u ranijem periodu. 
 
Postojeća Infektivna klinika se sastoji od tri zasebne zgrade sagrađene u različitim vremenskim periodima, jedne dvospratnice, zatim još jedne dvospratnice sa potkrovljem i prizemnog objekta koji su povezani toplom vezom. 
 
Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, ponuđač koji dobije posao treba da pripremi dokumentaciju za rušenje dve postojeće zgrade u sklopu Infektivne klinike, uz zadržavanje preostale prizemne zgrade koja je uređena 2018. godine sredstvima pokrajinske vlade u visini od oko 70 miliona dinara. 
 
Projektom će se predvideti da novi objekat omoguće bolju organizaciju rada i proširenje usluga, a između ostalog klinika će dobiti liftove, jer to do sada nije bio slučaj i bio je problem prilikom transporta pacijenta.  
 
Dve postojeće zgrade klinike koje se ruše imaju više od 2.500 kvadrata bruto i njih će zameniti dve nove zgrade koje će sa vezom formirati ćirilično slovo P i biti visine tri sprata i ukupne bruto površine od oko 5.250 kvadrata. Ovim će se dobiti skoro duplo više prostora u Infektivnoj klinici nego do sada. 
 
Rok za dostavljanje ponuda za izradu projekta je 8. novembar, a procenjena vrednost nabavke je 10,5 miliona dinara bez PDV-a.
  • Welcome to Ozark

    28.10.2021 17:01
    Biće to u svakom slučaju remek delo sadašnjeg režima.

    Kako u državi tako i u samoj organizaciju.

    (Malnerekoh Infektivnoj...)
  • lol

    28.10.2021 15:07
    Ten...šta?
    Kakav crni tender kad sve ide ili GATu ili Galensu. Zna se kome idu državni projekti, eventualnu Kesz ako Pastor nešto hoće da progura u parlamentu pa mu zapuše usta.
  • Ja

    28.10.2021 14:26
    Jao kao ne zna se. Biće Dodo sigurno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti