Koktel za svako vreme, dobar dizajn i dobro veče u Radio kafeu

Postoje pića koja su dobra samo za toplo vreme i pića koja su dobra samo za hladno, kao što postoji dizajn koji odgovara samo nekom vremenu. Međutim, postoje i stvari koja su za svako vreme.
Takav je i razr 5G, koktel napravljen sa namerom da može da se pije uvek, čak i kada je sve oko nas nesigurno - sofisticiran, bez suvišnih detalja.  
 
U čašu se stavi mrvljeni led, potom dodaju tekila i kokta, a na kraju se iscedi pola limete u čašu, a kriška stavi na rub čaše kao dekoracija. 
 
Ideja za koktel je nastala nakon što je "imenjak", Motorolin razr 5G dobio prestižnu Red Dot nagradu za inovativni dizajn. Filozofija koja se oduvek odnosi se na celokupan portfolio Motorola uređaja, dodatno je priznata zahvaljujući Red Dot nagradi koja slavi jedinstven dizajn na preklop modela razr 5G. 
 
  
 
Sada deo te filozofije možete i okusiti. Koktel osmišljen u Motorolinoj centrali u Srbiji možete probati i u novosadskom Radio kafeu, u Miletićevoj 45. 
 
Red Dot nagrada za dizajn uspostavljena je 1955. godine i dodeljuje se najboljim proizvodima svake godine. Žiri, koji čini oko 50 sudija, ponovo je bio iskren ideji Red Dot nagrada - "u potrazi za odličnim dizajnom i inovacijama" prilikom dodele priznanja za 2021. godinu. 
 
  
 
Sve o Motoroli saznajte na njihovom sajtu, Fejsbuku, Instagramu, YouTube-u i Pinterestu.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.