Leskovčanin nakon napada nožem na Bulevaru oslobođenja osumnjičen za pokušaj teškog ubistva

Devetnaestogodišnji D.J. iz Leskovca, koji se sumnjiči da je u ponedeljak uveče na Bulevaru oslobođenja prilikom pokušaja pljačke teško povredio dve osobe, osumnjičen je za pokušaj teškog ubistva.
Leskovčanin nakon napada nožem na Bulevaru oslobođenja osumnjičen za pokušaj teškog ubistva
Foto: 021.rs
Sam incident dogodio se na Bulevaru oslobođenja kod broja 58, a kako Dnevnik nezvanično saznaje, Leskovčanin je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva.
 
Naime, on je nožem povredio policajca u civilu koji ga je sprečio da pobegne i odnese novac. Muškarac (34) zadobio je ubodne rane u predelu grudnog koša i trbuha. Posle operacije, zbog teških povreda, nalazi se na daljem lečenju. 
 
Na hirurgiju je prevezen i muškarac (37), takođe u svesnom stanju, a kako saznajemo, on je izboden u predelu leđa, te je nakon hirurške obrade otpušten na dalje kućno lečenje.
 
Nakon incidenta i osumnjičeni i 19-ogodišnjak koji je osumnjičen za napad, takođe je zadobio višestruke kontuzione povrede po telu, a nakon zbrinjavanja prevezen je u Klinički centar Vojvodine na reanimaciju. 
 
Kako su iz KCV-a potvrdili za 021.rs, on je nakon dijagnostike i ukazane pomoći zadržan na opservaciji.
  • Neko iz Banata

    04.11.2021 09:37
    Dozvoljena upotreba sile
    Bas bih voleo da se neko od ovih fanova krimi serija nadje u slicnoj situaciji.Ocigledno mentalno rastrojenu osobu koja mlatara nožem i pri tom povredi 2 čoveka(obucena za takve situacije)uhapsi u fazonu Horešio Kejna.Naravno da su ga ugazili od batina,u Americi bi dobio metak.
  • Gile

    04.11.2021 08:07
    021
    Zanimljivo je kako kazu da policija nema prava da osudjuje, a ovde vecina vec osudjuje da je u pitanju prekomerna upotreba sile. Pritom niko ne zna ni sta se desilo. Kerovi, debili, buzdovani. To su nazivi za ljude koji su dosli na lice mesta 15 sekundi nakon dojave, spasili zivote dvojici ljudi i savladali napadaca. Sva cast Srbijo. Kakva ti je mladost dobro postojis.
  • Andrija

    04.11.2021 05:59
    Gde je snimak?jel opet fali 2 min.?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti