VIDEO: Driftovanje na kružnom toku kod Žeželjevog mosta, vozač se iživljavao pola sata

Takozvana drift vožnja povremeno se može videti i u Novom Sadu.
VIDEO: Driftovanje na kružnom toku kod Žeželjevog mosta, vozač se iživljavao pola sata
Foto: Pixabay
Jedan Novosađanin bio je u šoku kad je sinoć posmatrao driftovanje na kružnom toku u Petrovaradinu, kod Žeželjevog mosta.
 
Kako kaže, vožnja je trajala oko pola sata.
 
Snimak koji šalje ovaj čitalac jasno odaje utisak glasnoće driftovanja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

 
Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, vozač mora da upravlja vozilom na način kojim se ne umanjuje stabilnost i ne gubi upravljivost. Vozač ne sme naglo da menja način vožnje, osim u slučaju izbegavanja neposredne opasnosti.
 
Nasilnička vožnja je postupanje koje je u gruboj suprotnosti sa pravilima saobraćaja, odnosno prilikom koje vozač ne pokazuje obzir prema bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.
 
Vozač je dužan da brzinu kretanja vozila prilagodi osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta, gustini saobraćaja i drugim saobraćajnim uslovima.
  • Pero

    04.11.2021 13:19
    A onda kazu baba vozila do pijace i nazad
  • Novosadjanka

    03.11.2021 17:02
    Bez naslova
    Sta ce kad su im oduzeli miseluk gde su jedino mogli da se sastaju i da rade to sto vole nek im grad napravi neku stazu da mogu da imaju svoje mesto za takve stvari umesto oduzetog dugogodisnjeg miseluka i onda nece to raditi gde se ne sme
  • trotinet

    03.11.2021 15:35
    neka auto-moto klubovi i udruženja predlože da se napravi auto-moto pista za te svrhe, pa neka se tamo zezaju. saobraćajna policija za malo šta noću mari jer ih malo ima u smeni. osim ako neko nije povređen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti