FOTO: Razbijeno staklo na prozoru prostorija SNS-a na Novoj Detelinari

Srpska napredna stranka saopštila je da je oko dva sata posle ponoći razbijeno staklo na prostorijama Mesnog odbora na Novoj Detelinari, u Ilije Birčanina 27.
FOTO: Razbijeno staklo na prozoru prostorija SNS-a na Novoj Detelinari
Foto: 021.rs
Ova stranka je navela da su brzom intervencijom policije privedena dvojica osumnjičenih za taj vandalizam.
 
Novosadska policija se još uvek nije oglašavala povodom ovog događaja.
 
SNS je najoštrije osudio, kako su naveli "napad na prostorije" i poručio da ih ni ovaj, kao ni mnogi prethodni incidenti neće sprečiti u borbi "za bolji i lepši Novi Sad i za bolju i jaču Srbiju". 
 
 
Podsetimo da je ovo za mesec dana drugi slučaj da je neko oštetio prostorije SNS-a, a prethodni se desio 28. septembra na Bulevaru oslobođenja. Tada je dvadesettrogodišnji sin novosadskog opozicionara Borislava Novakovića, Nikola, osumnjičen za razbijanje izloga prostorija SNS-a pod uticajem alkohola. 
  • Zebra

    04.11.2021 19:35
    Čemu uopšte služe ti čudni lokali na gomili mesta u gradu?
  • Kole

    04.11.2021 16:48
    Pamet
    Kako god. Čega se pametan stidi dve se budale fale.
  • Zika

    04.11.2021 16:19
    Ovo je napad na Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.