Vučić o razbijanju prozora prostorija SNS u Novom Sadu: Licemerno pravdanje tajkuna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je kao "bedno licemerje" kada dvojica, kako je rekao, "nervoznih tajkuna pravdaju i finansiraju divljaštvo".
On je poručio da je "Srbija pravna država" i da će "za protivpravno delovanje svako dobiti zaslužene kazne".
 
Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje da prokomentariše saopštenje studenata koji su razbili prozore na prostorijama SNS u Novom Sadu i kako vidi njihove navode da je u pitanju akt demokratije kako se ne bi ponovile greške iz prošlosti.
 
"Samo govorim o bednom licemerju i kakvi su dvostruki aršini kako i divljaštvo možete da pravdate kada je u političkom interesu nervoznih tajkuna koji su na mnogo para računali, a te pare nisu mogli da opljačkaju u međuvremenu", izjavio je Vučić i ocenio da im "onaj ko je čuvao Srbiju od takvih tajkunskih interesa najviše smeta".
 
On je upitao i "šta bi se desilo da su dvojica aktivista SNS razbijali prozore političkih protivnika", ali dodao i da se to nije dogodilo.
 
Upitao je i "šta bi se desilo da je neko udario dva šamara napadačima na prostorije SNS i da je rekao da je to bio demokratski odgovor na razbijanje prozora".
 
"Oni bi rekli stop krvavim šamarima", izjavio je Vučić.
 
"Svako protivpravno delovanje će biti kažnjeno", rekao je Vučić, napominjući da se sa političkim uverenjima izlazi na izbore i zaokružuje lista kandidata koju želite.
  • Oki

    08.11.2021 17:24
    Dzukele lupaju stakla
    To je valjda americka demokratija, pali i rusi po citavom svetu. Zuti rusitelji.
  • 002211

    08.11.2021 14:52
    Tajkune?? Kako znaš? Molim te, ostavi Vojvodinu na miru.
  • Čizma

    08.11.2021 10:55
    Zašto napada svoju profesiju?
    U Srbiji trenutno nema većeg tajkuna od A.V. Sramota što napada kolege.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.