Podbara dobija nove LED sijalice za skoro 25 miliona dinara

Grad će za rekonstrukciju javne rasvete na Podbari izdvojiti 24.757.336,8 dinara sa PDV-om.
Podbara dobija nove LED sijalice za skoro 25 miliona dinara
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, ovaj posao je od Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije dobio kao jedini ponuđač na javnom tenderu preduzeće "Energotehnika - Južna Bačka".

Rok za izvođenje radova je 220 dana, što znači da bi sledeće jeseni Podbara trebalo da bude osvetljena LED sijalicama. 
 
Ovi radovi su i deo šireg projekta lokalne samouprave koja već nekoliko godina u cilju ušteda menja postojeće sijalice javne rasvete LED sijalicama. 
 
U tenderskoj dokumentaciji je navedeno da će radovi obuhvatiti deo grada oko Temerinske, kanala DTD, Beogradskog keja, Dunavske, ulice Nikole Pašića i Trg Marije Trandafil. 
 
Navedeno je i da deo ulica na Podbari već ima ovu novu LED rasvetu jer su je dobili poslednjih godina u okviru rekonstrukcije ulica. 
  • Marija

    12.11.2021 00:54
    Ulica Matice Srpske
    Nadam se da će i ova ulica u centru grada, u kojoj se nalazi i zgrada Matice srpske, dobiti osvetljenje. Veoma je mračna, a trotoari su puni rupa, kolovoz bezbroj puta krpljen. Sramota i zbog svih tirista, koji redovno prolaze ovom ulicom.
  • Podbarac

    11.11.2021 17:53
    Koliko ste maznuli nasih para od navedenog iznosa za kupovinu glasova? Nijad vise velikih radova da bi prikupili para ta kupovinu vlasti...
  • Asko

    11.11.2021 17:21
    Eeeeee
    Šumadijska gleda i ne veruje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.