Narodna stranka prikuplja potpise za smenu Vučevića; Naprednjaci: Neka ostave peticiju u Skupštini

Narodna stranka od sutra, subote 13. novembra počinje s prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.
Narodna stranka prikuplja potpise za smenu Vučevića; Naprednjaci: Neka ostave peticiju u Skupštini
Foto: 021.rs

Ova stranka traži i raspisivanje lokalnih izbora u Novom Sadu.

"Sa sutrašnjim danom Gradski odbor Narodne stranke za Novi Sad počinje akciju prikupljanja potpisa za ostavku gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Novom Sadu", poručuje predsednik gradskog odbora ove partije Borislav Novaković.

Na njegovu najavu reagovao je gradski odbor Srpske napredne stranke, nazvavši Novakovića "dokazanim kriminalcem", a Vučevića "najboljim gradonačelnikom u istoriji Novog Sada".

"Da inicijativa potiče od neke ugledne grupe građana, sa moralnim i profesionalnim kredibilitetom, za GO SNS i gradonačelnika to bi bilo zabrinjavajuće. Peticija koju pokreće GO NS na čelu sa Borom Soluncem nas u Srpskoj naprednoj stranci samo će podstaći da još brže jače i bolje radimo u interesu Novog Sada i Novosađana", navode novosadski naprednjaci.
 
Dodaju da se nadaju da je Narodna stranka nadležnim organima "uredno prijavila postavljanje štanda za prikupljanje potpisa". 
 
"Na kraju, GO SNS podseća Boru Solunca i njegove sledbenike da, s obzirom na to da nemaju odbornike jer nisu smeli da izađu na izbore, spisak potpisnika inicijative za smenu gradonačelnika ostave u Pisarnici Skupštine grada. Odbornici Srpske napredne stranke i gradonačelnik peticiju s nestrpljenjem očekuju", zaključuju u GO SNS.
  • U Beograd

    18.11.2021 16:59
    Snjim
    Njega u Bgd da sve uništi, a nama dajte Vesaru i to će biti u redu
  • Novosadjanka

    15.11.2021 11:00
    Perfidno, taktički, lukavo!
    Sandra da se nadovežem - I ja sam stekla jako negativan i jeziv utisak o dotičnom gospodinu iz "Zelenila." Zapitam se da li uopšte ima 8 razreda škole. Inače od grada nam napraviše haos, izgleda stvarno misle da smo oni jadni beli pacovi na kojima se vrše eksperimenti i da im svi i dalje slepo verujemo. Sve više je ubistava i samoubistava, A KRIMINALA NIKAD JAČE PREKRIVENOG!
  • Sandra

    13.11.2021 12:33
    Grad nam nikad gore nije izgledao ulicama proći nemože se od stolova i stolica , a bogami g. zelenilo izgubilo jednu divnu damu g. Šikupariju koja je znala osmisliti kako šta urediti ovi danas nemaju pojma , nebi me čudilo da je rukovodioca zelenila neki priućeni stolar .Sandra ne zanima me ko je na vlasti zanimaju me rezultati mi to sve plaćamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti