Gorska služba spasila dvoje izgubljenih na Fruškoj gori

Pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su kod Ledinačkog jezera dvoje rekreativaca koji su se izgubili na Fruškoj gori i oni nisu povređeni.
Gorska služba spasila dvoje izgubljenih na Fruškoj gori
Foto: 021.rs

Rekreativce je zatekao mrak na planini, skrenuli su sa obeležene planinarske staze i nisu uspeli da nađu pravi put, saopštila je GSS.

Iz Gorske službe spasavanja su još jednom pozvali sve ljubitelje prirode i planinarenja da prilikom odlaska na planinu uvek nekome kažu kuda tačno idu, napune baterije mobilnih telefona i ponesu odgovarajuću obuću i odeću.

  • Miša

    13.11.2021 16:07
    Sa hrbata Fruške Gore možeš samo nizbrdo. Na najširem mestu (kod Venca) je široka 14,5 kilometara (kažu knjige). Za sat i po hodanja stazom nizbrdo stigao bi do nekog naselja.
  • Planinar amater

    13.11.2021 12:50
    P.s.
    N1 je zakon za vas.
  • Marko

    13.11.2021 10:06
    Kakvi komentaru. Pre mnogo godina zatekao nas je mrak na FG, duboko u sumi. Jako, jako neprijatno iskustvo. Prst pred okom se ne vidi. Ko misli da je to sala taj neka proba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti