VIDEO: Novosađani se našalili sa Ronaldom nakon trijumfa Srbije, slavljenički potez na Trgu slobode

Kristijano Ronaldo poznat je to po svom slavljeničkom potezu nakon što postigne gol. Ipak, publika u Lisabonu sinoć nije imala prilike da vidi kako to čini kapiten Portugal.

Zalet, okret u "letu" i potom kruto stojanje u mestu poput superheroja jeste potez koji Kristijano Ronaldo izvede nakon što postigne pogodak.

Za to nije imao priliku u Lisabonu. Srbija je savladala Portugal rezultatom 2:1 i direktno se kvalifikovala na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Od tada ne prestaju da se ređaju brojne reakcije na pobedu. Jedna od njih viđena je i u centru Novog Sada. 
 
Grupa Mladića okupila se na Trgu slobode i zaletela se i napravila Ronaldov "signature move". Bio je to, naravno, način da se našale sa jednim od najboljih igrača svih vremena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Ukrivo (@nsukrivo)

  • Svašta

    15.11.2021 20:38
    Aman ljudi, niste čuli za šalu? Ovo uopšte nije uvredljivo ni prema kome, ovo je najobičnije zezanje u koje vi upličete doniranje novca. Ako je donirao novac, znači da se ne sme niko našaliti na njegov račun? Postao sveta krava za nas? U ovom potezu nema trunke pakosti. Opustite se malo.
  • Bakis

    15.11.2021 19:09
    Ronaldo je pomagao humanitarne akcije i u Srbiji i na svim kontinentima i žao mi je što se ovi mladići spadaju sa njim.
    Želim da mislim da jednostavno nisu znali da je osim što je dobar fudbaler i izuzetno human i dobar čovek.
  • Neša

    15.11.2021 15:42
    Neša
    Taj isti Ronaldo je donirao novac nasoj devojcici za lecenje! U tome je ogromna razlika izmedju nas i takvog coveka! Kao reptezentacija i gradjani trebali smo javno damu zahvalimo i podrzimo ga u porazu njegove reprezentacije! Jer to je samo fudbal a to stoje on uradio je realan zivot! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti