Novosadski novinar "predvideo" Mitrovićev gol u 90. minutu: "Piksi mi je ulio veru u reprezentaciju"

Jedan tvit skrenuo je pažnju pre utakmice između Srbije i Portugala, a još više nakon poslednjeg sudijskog zvižduka i plasmana "Orlova" na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Svi su se nekako nadali da bi, eventualno, u Portugalu moglo da se dogodi čudo, samo je Piksi znao da tu "eventualnog" nema. 

I mnogi su imali neke svoje želje, na koji način bi voleli da se to čudo dogodi. Takvu nadu, odnosno želju imao je i sportski novinar iz Novog Sada Milutin Vujičić, čije tekstove čitate na Mondu.

Nekoliko sati pre utakmice tvitnuo je da sve što želi jeste da "Mitar da gol u 90. minutu", a pomisao na to da bi Mitrović mogao da bude strelac došla mu je veče pre utakmice, dok je gledao seriju "Crna svadba".
 
 
Kada je Mitrović zaista postigao gol u 90. minutu, Vujičić nije mogao da otvori svoju Tviter aplikaciju od ogromnog broja obaveštenja koja su pristizala. Tvit je, naravno, postao viralan u euforiji koja se stvorila. U ovom trenutku ima više od 1.100 deljenja, gotovo 250 citiranja i više od 10.000 lajkova. 
 
Vujičićeva želja stigla je i do samog Mitrovića, koji je tvit podelio na svom Instagram nalogu. 
 
"Kad je Mitrović dao gol, prvo nisam mogao da dođem sebi, pa sam mislio da je ofsajd, plašio sam se da ne prokockamo pobedu, a onda sam uzeo telefon u ruke i video da ne mogu da otvorim Tviter od obaveštenja", ispričao je Vujičić za Mondo.
 
Nakon što se njegov tvit proširio društvenim mrežama, stiglo mu je mnoštvo poruka, a neki su tražili od njega i da im predloži loto brojeve, da im napiše kada će se udati... Ipak, kaže da je imao sreće da pogodi Mitrovićev gol u finišu utakmice. 
 
Vujičić kaže za 021.rs da nije toliko čudo što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo, jer nam je to peti put u poslednjih sedam kvalifikacionih nastupa. 
 
"Pravo čudo je kako smo to učinili. Pobediti jednu od najjačih svetskih selekcija, na njihovom stadionu, i to u utakmici u kojoj smo sve vreme bili bolji rival - to je najveće čudo srpskog fudbala koje pamtim. Pre samo godinu dana bili smo na novom dnu kada je Mitrović promašio penal protiv Škotske za odlazak na Evropsko prvenstvo, a niko kao on nije zaslužio da postane potom heroj države i to u 90. minutu. Taj gol je samo posledica kukavičke igre Portugala koji se 'provlači' već neko vreme na individualni kvalitet, a mi smo na klupi imali čoveka koji je mnogo hrabriji i veruje da u fudbalu ipak dolazi nagrada ako dovoljno veruješ u sebe. I meni je Piksi ulio veru u reprezentaciju, otud i tvit da će baš Mitrović biti heroj i da ćemo se iz Portugala vratiti sa vizom za Mundijal", zaključuje Vujičić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti