FOTO Čanak okačio transparent o Ratku Mladiću: "Je*o ja mater i njemu i onome kome je on heroj"

Na sedištu Lige socijaldemokrata Vojvodine jutros je osvanuo dvospratni transparent uprljan "krvlju" i sa porukom da je Ratko Mladić ratni zločinac.
FOTO Čanak okačio transparent o Ratku Mladiću: "Je*o ja mater i njemu i onome kome je on heroj"
Foto: 021.rs

Poruka je osvanula samo nekoliko dana nakon što su grafiti podrške Mladiću bili napisani na zgradi na Trgu mladenaca gde je smeštena Liga.

Na velikom belom platnu piše velikim slovima "Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid", a ispod je poruka "Uostalom, je*o mu ja mater, kao i onome kome je on heroj" i potpis N.Č, što je evidentno poruka lidera ove stranke, Nenada Čanka.

"Malo je problem kada nemaš ravnu fasadu, ali... valjda može da se pročita. Da ne bude zablude. Jer: Politika i opozicionarstvo u Srbiji se ne mere time 'ko je za ili protiv Vučića' nego 'da li su Mladić i Karadžić heroji ili zločinci'. I jedino tako", kaže Čanak na svom Tviter nalogu.
 

Ovaj transparent, ali i uništavanje murala Ratku Mladiću od strane ligaša u Novom Sadu i okolini, usledio je nakon neuspelog pokušaja nevladinih aktivista da uklone mural Ratka Mladića u Beogradu koji čuvaju desničari.

Nakon što je LSV podržala uklanjanje murala u prestonici i njihovi aktivisti prekrečili slične poruke na području Novog Sada, na sedištu ove stranke su se pojavile poruke podrške ratnom komandantu bosanskih Srba osuđenom za zločine u Srebrenici, kao i uvredljivi grafiti na račun Nenada Čanka.

Komentari 159

  • Dragoljub

    23.11.2021 11:11
    A što volim kad radikali zapene
    I u tom Čanku svaka čast.
    Radikali su najveće zlo što je ikada hodalo ovom zemljom.
    Radujem se što više neće postojati.
  • Pavle

    22.11.2021 03:08
    Malo van teme
    Pazi u kakvom svetu živimo, kad se mora staviti zvezdica u je*o, a nikom ne pada na pamet da cenzuriše reči tipa
    rat, genocid, ubiti, ubistvo, mržnja, fašizam, nacizam... ... ...
    U stvari, to je skoro jedina zabranjena reč?
  • Jadranka Kalaba

    22.11.2021 00:53
    Covek ,politicki mrtav,ko mu daje na znacaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti