Privedeni mladići koji su gađali jajima prostorije LSV-a

Novosadska policija identifikovala je i privela dvojicu mladića koji su, jutros, gađali jajima prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca.
Privedeni mladići koji su gađali jajima prostorije LSV-a
Foto: 021.rs

Kako je saopšteno, mladići su uzrasta 17 i 18 godina.

Protiv njih biće podneta prekršajna prijava zbog sumnje da su učinili prekršaj nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, saopštila je policija.

Podsećamo da je, takođe danas, desetak mladića skinulo transparent sa zgrade u kojoj je sedište Lige socijlademokrata Vojvodine, na kojem je pisalo "Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid".
 
Prethodnih dana prostorije LSV-a su u više navrata bile iškrabane grafitima podrške Ratku Mladiću i uvredljivim porukama.
  • T

    19.11.2021 13:15
    .
    Žrtve Mladica su sva ta adolescentna deca , zloupotrebljena , ispranih mozgova koja slikaju murale, čuvaju itd. Vi , vaša mladost , neznanje , ste žive žrtve generala. Da ima generalske i ljudske časti , nebi dozvolio da se vaša mladost i buducnost zloupotrebljava zbog njegovih dela i nedela. Živite i stvarajte svoj život i buducnost dečurlijo. Još ni žumance niste popili.
  • Remus

    19.11.2021 09:07
    Gde ces sa jajima na DB?
  • lol

    19.11.2021 08:04
    Mini neonacisti ispranih mozgova koji rade ono sto im se naredi bez razmisljanja, nemaju oni pojma koje taj RM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti