Radikali izvređali Čanka: Izbaciti ga iz vlasti, svi koji psuju Ratka Mladića moraju u zatvor

Gradski odbor Srpske radikalne stranke reagovao je na transparent koji je Liga socijaldemokrata Vojvodine okačila na zgradu u kojoj su smeštene njihove prostorije u Novom Sadu.
Radikali izvređali Čanka: Izbaciti ga iz vlasti, svi koji psuju Ratka Mladića moraju u zatvor
Foto: 021.rs

Na transparentu, koji je u međuvremenu skinut, piše da je Ratko Mladić ratni zločinac odgovoran za genocid. Radikali, koji na svojim bedževima nose natpis da u Srebrenici nije bio genocid, poručuju da Mladić nije zločinac, već suprotno.

 

Radikali u saopštenju "zahtevaju od naprednjačkog režima da hitno, bez odlaganja, iz koalicionog sporazuma i sa lokalnih i državnih funkcija izbace" Nenada Čanka i LSV.

Gradski odbor SRS u saopštenju iznosi niz uvreda na račun predsednika LSV, navodeći da Čanak već 25 godina "uživa sve moguće privilegije vlasti, enormno se bogati i na bazi falsifikata i laži promoviše svoju propalu autonomašku bajku". 
 
"Zbog svog izrazito antisrpskog i subverzivnog delovanja svi predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa njenim liderom, moraju biti oterani sa svih državnih funkcija i, posebno, iz novosadske gradske vlasti, u kojoj učestvuju već drugi mandat za redom", navode radikali, koji uz Demokratsku stranku Srbije, čine jedinu opozicionu odborničku grupu u lokalnom parlamentu.
 
Radikali su naveli i da svi koji se, kao Čanak, "usuđuju da psuju i vređaju građane putem sramnih pokliča na javnim banerija moraju da završe u zatvoru". 
 
"Ogrezli u korupciji i kriminalu, ovakvi sramni pojedinci su bruka za Novi Sad, AP Vojvodinu i celu Srbiju i hitno moraju da lete iz gradske i republičke vlasti", zaključuju radikali.
  • 002211

    23.11.2021 12:03
    Ho, ho, ho, smejao se Deda Mraz..
  • Piplfoks

    19.11.2021 19:08
    @Nidza

    A šta ćemo mi na severu Srbije? Zabavno je što nestajete i na severu i na jugu Srbije, a ložite se što ste "u većini" ovde gde bežite kao pacovi s broda koji tone.
  • Dragan

    19.11.2021 18:26
    Ah
    Za većinu je i izdajnik i dezerter jer je nestao iz BIH.Pa je viđen u Beogradu.Armija BiH ušla u predgrađe Banjaluke, Prijedora bilo je samo pitanje pada cele tkzv Krajine.Ćuruvija pisao u svom listu pod naslovom"kako su muslimanske taljige, pobedile srpske tenkove" gde su pripadnici njegove vojske ostavljani na ratištu bez obaveštenja povlačenju vojske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti