FOTO: Prodaje se kuća s bazenom na Karagači, ušuškana je u zelenilu

Na padinama Fruške gore nalazi se Karagača, a na njoj i jedna zanimljiva kuća.

Ova kuća omogućava uživanje, ali i otvara poslovnu priliku.

Sve češće se kuće na Fruškoj gori, pogotovo kada su bogato opremljene, kao što je ova, iznajmljuju grupama koje žele u prirodi da proslave neki važan datum ili pak kompanijama koje u nju dovode radnike da se malo opuste od svakodnevnih obaveza.

Bilo kako bilo, možete sami da birate, da li ćete u njoj vreme provoditi sa porodicom i prijateljima ili ćete je iskoristiti da zaradite dobre novce. Postoji i treća opcija, a to je da načinite oba koraka.
 
Kuća od 156 kvadratnih metara, koja je oglašena na prodaju na sajtu NS-group nekretnine, nalazi se na placu od 4.171 kvadrata. Na donjem spratu nalazi se dnevna soba iz koje se direktno izlazite u dvorište u kojem vas čeka bazen. Tu je i kuhinja, toalet, a sa druge strane prostorije su stepenice koje vas na sprat, gde su spavaće sobe. 
 
Prostor je prilično prostran, te pruža mogućnost da se uredi na kreativan način. 
 
  
 
Premda sama kuća izgleda kao da je namenjena apsolutnom uživanju, bogatstvo se krije na prostoru ispred kuće. Tu je, pre svega, bazen na uređenoj bašti čijem je uređenju posvećeno mnogo pažnje. 
 
Možete da se izvrnete u ležaljku kraj bazena ili pak na onoj koja je prikačena za jedno od drveća na ovom placu. Prostor za automobile je takođe rezervisan i tu je odmah i mesto na kojem možete da pripremate kvalitetno pečenje. 
 
Za druženje u letnjim danima tu je terasa na kojoj mogu da smeste stolovi, a u kaminu se potpali vatra koja može da greje ili na kojoj možete da pripremate ukusnu večeru. 
 
  
 
Nekretnina je uknjižena, grejanje je centralno na gas, a pristup objektu je asfaltiran. Kuća ima kablovsku, internet, klimu, video nadzor, sprovedene struju i vodovod…

Praktično, svi preduslovi za uživanje su tu, a hedonizam dolazi sa cenom od 432.600 evra. Ukoliko želite da više saznate o nekretnini možete da posetite sajt NS-group nekretnine ili da kontaktirate direktno agenta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti