Novosadski SNS odgovara Đilasu: Peti oktobar se neće ponoviti

Gradski odbor Srpske napredne stranke i članica Izvršnog odbora SNS Dina Vučinić, reagovali su na akciju opozicije u Novom Sadu.
Novosadski SNS odgovara Đilasu: Peti oktobar se neće ponoviti
Foto: 021.rs

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas poručio je u Novom Sadu da je Srpskoj naprednoj stranci ostalo još pet meseci vlasti.

Izneo je optužbu da je Novi Sad za vreme naprednjaka postao leglo kriminala i korupcije, obećavajući da će se to promeniti.

Na ove reči u Srpskoj naprednoj stranci nisu ostali nemi. Oni kažu da ime Dragana Đilasa predstavlja "sinonim za kriminal", pozivajući ga da objasni kako je moguće "za kratko vreme zaraditi više od pola milijarde evra". 
 
"Ti isti žuti lopovi, sada preobučeni u bezbroj drugih dresova, sada nemaju hrabrosti da izađu na izbore, kako bi im narod još jednom jasno stavio do znanja šta misli o njima. Zato novcem od kriminala i iz inostranstva osnivaju kojekakva udruženja građana i dižu nekakve ekološke ustanke, ne bi li neko umesto njih završio prljav posao koji su oni u svojim usijanim glavama osmislili. Đilasu, Novakoviću, Tepićki, Šolaku i ostalima treba da je savršeno jasno da se peti oktobar neće ponoviti", navodi SNS.
 
Tvrde da im je danas rejting "višestruko veći od cele opozicije zajedno", zbog čega jedva čekaju izbore. 
 
Članica Izvršnog odbora SNS Dina Vučinić opoziciju optužuje i za stvari koje su bile karakteristične devedesetih, pa tako kaže da "Novosađane više niko ne presreće na ulici, ne otima im patike i penzije, ne krade im tašne, niti prodaje njihove stanove". Navela je i da ih niko više ne pljačka preko razvojnih fondova i banaka.
 
"Novosađani su ponosni na svoj grad, koji je postao Evropska prestonica kulture, Omladinska prestonica Evrope, IT centar Jugoistočne Evopre. Ponosni su na svoje nove bulevare, nove vrtiće, nove fabrike, nove škole, bolnice, auto-puteve i mostove koji će se graditi. Ponosni su na činjenicu da više neće biti liste čekanja za vrtiće. Biće ponosni na svoje mostove, prečistače otpadnih voda, nove parkove. I to potvrđuju ogromnim brojem glasova koje daju Srpskoj naprednoj stranci", zaključuje ona.
  • Stevan

    22.11.2021 09:05
    Odgovor Đilasu
    Po ovim minusima crvenim, stiče se utisak da je botova više, ali gospodo zajebali ste se. Ima i nas kojima je pun k... c vas.
  • G

    22.11.2021 07:52
    G
    Koliko vidim i cujem bice jos kako! April!
  • Jadranka Kalaba

    22.11.2021 01:21
    Covek se pogubio , ne zna gde udara, gubitak vlasti je zatvor ..nema drugog objasnjenja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti