FOTO: Postavili tablu sa natpisom "Bulevar Ratka Mladića" na divlju deponiju u Petrovaradinu

Organizacija Mlada Vojvodina postavila je tablu sa natpisom "Bulevar Ratka Mladića" na jednu divlju deponiju u Petrovaradinu.
"Ovde je mesto za zločince kao što je ovaj nečovek. Smrt fašizmu", poručila je Mlada Vojvodina.
Tabla je postavljena na lokaciji Rokov potok u Petrovaradinu, na divljoj deponiji na nasipu.
 
Na Limanu juče su preko tabli sa nazivima ulica nepoznati počinioci prelepili plakate sa natpisom "Bulevar Ratka Mladića".
 
Slične plakate lepio je i današnji predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, u vreme dok je bio visoki funkcioner Srpske radikalne stranke.
 
Podsetimo i da je u Novom Sadu poslednjih dana uništeno nekoliko grafita sa likom Ratka Mladića i to su uglavnom radili aktivisti LSV-a, stranke koja je okačila na svom sedištu i veliki transparent na kojem je pisalo "Mladić ratni zločinac osuđen za genocid". Nakon ovih akcija, nepoznate osobe, od kojih je neke policija kasnije i identifikovala, pisale su pogrdne poruke na zgradi LSV-a, gađale zgradu jajima i skinule transparent. 
  • T

    22.11.2021 11:36
    @Vojvo
    ne brini za čišcenje... na prolece pravimo veliko spremanje u Vojvodini .
  • @Limanac

    22.11.2021 11:19
    Nisi ti Limanac. Limanci ne velicaju ratne zlocince. Mozda bi zeleo da budes, ali nikad neces biti pravi Limanac. Nikad.
  • Лиманац

    22.11.2021 06:44
    Mlađovojvođaneri украсили свој дом. Наздравље!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti