FOTO: "Ledena šuma" ponovo u Dunavskom parku

U Dunavskom parku počelo je postavljanje opreme za manifestaciju "Ledena šuma".
FOTO: "Ledena šuma" ponovo u Dunavskom parku
Foto: 021.rs

Kako se može videti na licu mesta, radnici postavljaju opremu za klizalište oko jezera i čini se da će svi sadržaji, kafić, bina i mali štandovi, biti na istim mestima kao i prethodnih godina.

Postavljena ograda je u dobroj meri blokirala prilaz središnjem delu parka. 

Da će se i ove godine u Dunavskom parku organizovati "Ledena šuma" potvrdili su i organizatori na društvenim mrežama, dok bi detaljnije informacije trebalo da budu saopštene u narednim danima. 
 
Grad Novi Sad podržava organizovanje ove manifestacije sa osam miliona dinara, koliko je Udruženje "Ledena šuma" dobilo na konkursu Uprave za privredu. Udruženje je isti iznos dobilo i prethodne godine, ali sredstva nisu upotrebili, jer je sve bilo otkazano zbog epidemioloških mera. 
 
 
"Ledena šuma" se organizuje po peti put u Dunavskom parku, a 2019. godine bilo je reči o mogućem preseljenju na drugu lokaciju.
  • Zabrinut

    24.11.2021 07:56
    Pod zastitom drzave?
    Dobar primer kako se poštuju zakoni koji stite park 2.kategorije za sta drzava garantuje. Bolje skinite tablu sa ulaza u park pa rusite i unistavajte prirodu zarad interesa Vas koje drzava placa da sprovodite njene zakone. Neka gruva muzika i vatrometi dok zivi svet nestaje. Otvorite i parking u parku jer trenutno u njemu ima vise vozila nego ljudi.
  • park prirode

    23.11.2021 14:32
    Dokle više!
    Nema kraja bezobrazluku i bahatosti. Zar niko ne mari za živi biljni i životinjski svet koji se sistematski uništava svake zime sa ovakvim komercijalnim ekocidima. Uništiće Tvđavu zbog Exita i park zbog Ledene šume a sve to nažalost plaćaju građani Novog Sada kroz poreze. Ko su profiteri čije je interes jači od javnog dobra? Moglo je klizalište da bude recimo na Štrandu gde postoji i parking i da se ne uznemiravaju ljudi i priroda bukom od preglasne muzike koja kilometrima odjekuje od jutra do kasne večeri... Pamti pa glasaj!
  • Александра

    23.11.2021 12:56
    Само да пуштају децу,а ове што деле људе на вакцинисане и невакцинисане никако! Доста бре више!!! Уживајте децо!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti