Novosadski naprednjaci jednoglasno: Vučića za predsednika SNS, imaju i neskroman zahtev

Gradski odbor Srpske napredne stranke doneo je večeras odluku da predloži Aleksandra Vučića za predsednika vladajuće partije.

Kako su naveli, "nedvosmisleno i nepodeljeno" su predložili Aleksandra Vučića za kandidata u narednom mandatu.

Novosadski naprednjaci smatraju da je Vučić "jedini koji može da vodi beskompromisnu borbu protiv svih onih koji napadaju Srbiju, ali i da iz nje izađe kao pobednik".

"Od njega neskromno tražimo i da unutar stranke odgovaraju oni koji su se oglušuli i o državu, i o stranku, ali i o njega samoga. Rukovodstvo vapi za pravdom, za trenutkom kad će oni koji su zloupotrebili poverenje i pozicije, odgovarati za svoje postupke. Za ovih 10 godina provedenih na državničkim funkcijama Aleksandar Vučić je uradio toliko toga da će neke buduće istorijske knjige o rezultatima urađenog pisati na stotinama strana", poručuju naprednjaci.
 
Kako se dodaje na profilu potpredsednika SNS Miloša Vučevića, svi u vladajućoj stranci znaju "koliko je samo neprospavanih noći, udara na porodicu, koliko truda, stresa i ličnog zdravlja Aleksandar Vučić potrošio u borbi sa vetrenjačama i gubitničkim duhovima prošlosti". 
 
"Zato smo uz njega, zato je on taj koji ima energije i snage da Srbiju vodi napred", zaključuju naprednjaci.
 
Sednica Skupštine SNS na kojoj će se odlučivati o rukovodstvo održaće se 27. novembra.
  • Simo Drljača

    26.11.2021 16:23
    Bog nek mi oprosti ( ako moja deca već neće ), glasao sam nekad za ove a sad bih pre crko nego to ponovo uradio.
    Samo jedno pitanje za bivše stranačke kolege: kako vas bre nije sramota???
  • Jovisa

    26.11.2021 08:53
    realnost
    teska vremena i crne slutnje nadvise se nad srbijom zadnjih godina. Reketasi ,zelenasi ,dileri ,itd za sve se pitaju
  • Carls Tejlor

    23.11.2021 12:40
    Zamisli da si onaj koji daje podrsku nekome ko vrsi tako bitnu javnu funkciju a da je taj kome se daje podrska vrlo diskutabilnog psihickog stanja i zdravlja generalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti