Postavljen semafor u Ulici Račkog, trenutno radi žuti treptač

Postavljen je semafor na pešačkom prelazu u Ulici Račkog, kod skretanja u ulicu Dinka Šimunovića, u Petrovaradinu.
Postavljanjem semafora na ovoj lokaciji omogućen je lakši prelazak pešaka preko izuzetno frekventne saobraćajnice, a naročito je povećana bezbednost dece koja ovaj pravac koriste na putu do škole.
Pešački semafor, koji će raditi u detektorskom režimu (pritiskom na taster), danas, 30. novembra pušten je u probni rad, odnosno na žuti treptač.
Nakon probnog perioda, semafor će biti u redovnom radu, pa u gradskoj upravi apeluju na vozače da povećaju opreznost i obrate pažnju na novopostavljenu signalizaciju.
  • Dragan

    30.11.2021 20:34
    Ah
    Uraaaaaa semafor.Alo 21 veku je a semafor izmišljen u prvoj polovini 20 veka.U Srbiji na hiljade semafora sem što ne rade kako treba niko ne zna odakad su tu.Jedno se podigne i to je to.
  • M

    30.11.2021 18:45
    Bravo za semafor, vozaci su sve bahatiji i ovo je jedino resenje. Danas krenem na pesacki, vozac 30 metara udaljen da pun gas da prodje pre mene, morao sam da stanem na sred ulice da on prodje. Sta reci... Prosle nedelje usporim zbog blizine skole, vozac iza kao da je legao na sirenu, naravno da nije pratio znakove.
  • favela

    30.11.2021 18:08
    signalizacija
    Ako ne zausteve vozila koja idu prema vencu pre skretanja za dinka simunovica ljudi iz te ulice nikada se nece ukljuciti za grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti