FOTO: Gužve na Varadinskom mostu zbog postavljanja signalizacije za brodove

Na Varadinskom mostu danas se nenajavljeno postavlja signalizacija za brodove, što je dovelo do velikih saobraćajnih gužvi u oba pravca.
FOTO: Gužve na Varadinskom mostu zbog postavljanja signalizacije za brodove
Foto: 021.rs

Reporteri 021.rs javljaju da su kolone vozila i sa bačke i sremske strane duge nekoliko stotina metara.

Na samom mostu se nalazi jedan kran i radnici koji postavljaju signalizaciju koja visi sa ivice mosta i omogućava brodovima da sigurnije prođu ispod njega. 
Zbog velikog krana na sredini Varadinskog mosta jedna kolovozna traka je zatvorena i onemogućeno je kretanje biciklista i pešaka. 
 
Iz gradske uprave nije bilo obaveštenja o ovim radovima i nije poznato koliko će trajati.
 
 
Mada nema obaveštenja, prema saznanjima 021.rs, verovatno se izvode radovi koje je nedavno naručila Uprava za građevinsko zemljište i investicije. 
 
Naime, početkom oktobra ova uprava je završila javnu nabavku za postavljanje radarskih oznaka za obeležavanje plovnog puta ispod Varadinskog i Mosta slobode u vrednosti od šest miliona dinara sa PDV-om.
  • Mladi lider naprdni

    02.12.2021 19:01
    Fora s Akademije mladih lidera
    Naravno da nista nije najavljeno, sad kao fora radovi na mostu, Spens otkazuje okupljanja organizacija gradjanskih nacela hahahaha pa kakve su to glibave foreeeee iz 90tih! Pa ovo je 2021 ljudi moji! Kakva stranka i predsednik joj takve i fore - jadne! FUJ! Prpa, a?

    Sad treba lepo okupiti se ispred mosta i na jos 5 lokacija, a u krajnju ruku sirok je Novi Sad :D :D :D

    Sto to radite naprednjaci? Pustite narod da izrazi kako se oseca, bar to im dajte! Pa svi smo iz istog naroda, znate da smo pametniji svakako, nadmudricemo vas uvek, na finjaka, novosadski! ;) Vidimo se!
  • Lanmi

    02.12.2021 16:41
    Hhh, pu.
    Sram Vas bre bilo, ko god da je naredio.
  • sanja

    02.12.2021 12:08
    gde bas sad
    znači đabe blokada mosta, već je blokiran ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.